Cisco, мережна академія

Cisco DevOps/DevNet Associate: Аутентифікація в REST API



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Хочете знати, як налаштувати безпечне з'єднання по HTTPS? Бажаєте навчитися використовувати REST API? Тоді наш DevOps / DevNet дистанційні курси підвищення кваліфікації Одеса — це саме те, що вам потрібно. Відвідавши заняття, ви зможете заповнити всі прогалини у знаннях щодо API і заглибитися в питання забезпечення безпеки. А ще ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Якщо вам здається, що в сучасному світі ІТ занадто багато говорять про хакерську загрозу, то ви напевно ніколи не цікавилися цим питанням досить глибоко. Сучасні зловмисники атакують кожного першого користувача, який має доступ до мережі. І тільки такі інструменти, як REST API, зупиняють ці атаки до того, як користувач про них дізнається. Детальніше про це та розкажуть наші DevOps / DevNet онлайн курси Cisco Одеса.

Програма курсу

Пройшли ті часи, коли хакерам доводилося вручну зламувати кожен комп'ютер, щоб впровадити вірус, шпигунську програму або просто вкрасти дані. Зараз подібні тактики зловмисники застосовують тільки по відношенню до дуже добре захищених великих компаній. У більшості ж випадків процес атаки давно вже автоматизовано. Всі напади на базовому рівні здійснюють запрограмовані роботи, які постійно сканують мережу в пошуках незахищених з'єднань. І як тільки знаходять таке, то відразу ж впроваджують в нього вірус.

Більш того, сучасні віруси настільки вправно вміють приховувати свою присутність в системі, що їх не виявить ні один антивірус. А між тим шкідлива програма може:

  • встановити прихований майнер;
  • викрасти платіжні дані;
  • впровадити в систему шифрувальник.

Але якщо підключення надійно захищене протоколом, наприклад, HTTPS, то хакеру доведеться використовувати більш складні способи атаки. Зокрема, шукати бази з урахуванням даних, а потім відправляти по ним фішингові листи. Подібні атаки вимагають сил і часу, тоді як настройка бота забирає мінімум ресурсів.

Хочете дізнатися більше? Записуйтеся на наші курси Cisco DevOps / DevNet Одеса і отримаєте поглиблені знання з налаштування REST API і HTTPS. Ви зможете отримати як теоретичні знання, так і на практиці спробувати налаштування сервісів під керівництвом досвідченого інструктора.

Додаткова інформація

Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Одесі пропонує навчання в сфері ІТ за фахом програмовані мережі і системи. Будемо раді допомогти вам стати професіоналом і отримати нову захоплюючу і високооплачувану професію в DevOps / DevNet.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

  • https://vk.com/educisco
  • https://www.facebook.com/educisco
  • https://twitter.com/educisco

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.