Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: Введення в основи роботи з мережею



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Записуйтеся на онлайн курси Cisco DevOps / DevNet Дніпропетровськ і починайте свою кар'єру в сфері інформаційних технологій прямо зараз. Адже для цього вам достатньо виділити пару вільних годин на день, тому як ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено. Почніть свій шлях до кар'єри в сфері ІТ прямо зараз.

Основна мета

Зараз багато онлайн курси підвищення кваліфікації DevOps / DevNet Дніпропетровськ пропонують освіту в сфері ІТ. Однак, не всі вони можуть підготувати до міжнародної сертифікації, яка дозволяє працевлаштуватися в найбільші компанії світу. Ми раді допомогти вам не просто отримати знання, а й знайти роботу, яка дозволить істотно змінити рівень життя.

Програма курсу

Ми знаємо, як важливо знайти роботу, яка буде цікавою, а також принесе істотний дохід. На жаль, мало хто розуміє, що такі перспективи відкриває перед фахівцями галузь мережевих технологій. Пов'язано це з тим, що найчастіше ми чуємо про успіхи програмістів, системних адміністраторів і розробників, тоді як мережі здаються чимось складним і доступним лише одиницям. В результаті все більше новачків в ІТ вибирають інші професії. Вже зараз на світовому ринку праці не вистачає величезної кількості мережевих інженерів. Тому компанії у всьому світі готові платити фахівцям, які володіють навіть мінімальними знаннями, великі гроші.

Наш новий курс допоможе вам дізнатися:

  • основні мережеві терміни;
  • особливості налаштування мереж;
  • про роботу з мережевим обладнанням;
  • про правила забезпечення безпеки.

Щоб отримати всі ці знання, досить відвідувати DevOps / DevNet онлайн курси підвищення кваліфікації Дніпропетровськ протягом декількох тижнів. Більш того, ви зможете вчитися, не виходячи з дому. Деякі наші студенти поєднують навчання з роботою, а хтось займається в активному темпі і закінчує навчання швидше за інших. Ми ж практикуємо індивідуальний підхід до кожного учня.

Додаткова інформація

Зараз Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Дніпропетровську допомагає отримати знання не тільки фахівцям, які хочуть підвищити свою кваліфікацію, а й новачкам, тільки роблять перші кроки в світі ІТ. Тому ми можемо допомогти вам вибрати одну з більш ніж двадцяти різних програм. Якщо ж вас зацікавить саме сфера програмованих мереж і систем, то і в ній є навчання як для підвищення кваліфікації, так і з нуля. Будемо раді бачити вас на заняттях в нашому онлайн-університеті!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.