Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: Різновиди розгортання різних моделей в хмарі



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Якщо ви давно мріяли дізнатися про особливості роботи з хмарною інфраструктурою, то пропонуємо вам відвідати наші DevOps / DevNet дистанційні курси підвищення кваліфікації Дніпро в режимі онлайн. Інструктори допоможуть вам не тільки заповнити прогалини в знаннях, але і отримати безліч актуальної інформації. Більш того, ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Хороша програма навчання — запорука компетентності майбутнього фахівця. А ми дуже хочемо пишатися нашими студентами, коли вони влаштовуються на роботу до престижних компаній. Тому ми пропонуємо навчання за авторською методикою викладання. Наші DevOps / DevNet онлайн курси Cisco Дніпро допоможуть вам в максимально стислі строки опанувати професію фахівця з програмованих мереж і систем.

Програма курсу

Зараз практично всі користувачі інтернету так чи інакше стикаються з хмарними технологіями. Особливо це стосується співробітників галузі ІТ, які постійно використовують у роботі різні хмарні обчислення. Зокрема, фахівці з програмованих мереж і систем нерідко розгортають сервери одразу у хмарі. Це набагато зручніше, ніж працювати з фізичним носієм інформації. Щонайменше, складно заперечувати, що саме за цими технологіями — майбутнє.

Тому ми пропонуємо пройти курси Cisco DevOps / DevNet Дніпро, які у всіх подробицях познайомлять вас з особливостями роботи з хмарними інфраструктурами. Зокрема, ви зрозумієте:

  • чим саме моделі хмарних служб відрізняються від моделей розгортання;
  • які є різновиди моделей розгортання;
  • які є моделі хмарних служб;
  • як створити власне хмарне сховище.

Ба більше, вивчати хмарні технології ви будете не у загальному вигляді, а саме з позиції мережевих технологій. Таким чином, ви отримаєте тільки потрібні для роботи навички. Це дуже важливо, тому що подібна програма навчання дозволяє не витрачати час дарма. До того ж, ми допоможемо вам познайомитися з різними особливостями майбутньої роботи. Отже, ви зможете зрозуміти, чи дійсно хочете займатися саме програмуванням мереж і систем.

Додаткова інформація

Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Дніпрі рада вітати всіх студентів. Ми готові надати вам не тільки допомога кураторів і інструкторів протягом усього навчання. Зараз ми запустили коучинговий програму, що дозволяє доводити будь-яку справу до кінця. З усіма особливостями нашого навчання ви зможете познайомитися на практиці у зручний для вас час. Будемо раді бачити вас на заняттях!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.