Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: Захист додатків



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Пропонуємо вам пройти DevOps / DevNet курси Львів, які допоможуть вивчити комплексний захист додатків і мереж на найвищому рівні. Ви навчитеся грамотно вибудовувати захист у власних додатках, а також отримаєте необхідні навички для боротьби з хакерами. А ще у нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Якщо ви розумієте, наскільки важливі знання з кібербезпеки в сучасному світі, то ми пропонуємо вам закінчити курси підвищення кваліфікації DevOps / DevNet Львів і стати затребуваним фахівцем в цій галузі. Наші досвідчені інструктори допоможуть вам отримати лише актуальні і необхідні для роботи знання, які можуть суттєво змінити ваше життя.

Програма курсу

Зараз кожен розробник програмного забезпечення повинен в обов'язковому порядку пам'ятати про необхідність забезпечення безпеки свого застосунку. Тому що зловмисники за допомогою ботів постійно сканують мережу в пошуках уразливих вузлів. І, безумовно, рано чи пізно їх знаходять. Також, якщо ви хочете працювати у великій компанії, не варто виключати і цілеспрямованого нападу зловмисників. В результаті компанія може зазнати значних збитків через дії хакерів.

З цієї причини кожен фахівець, який створює код в рамках роботи над програмованими мережами і системами, повинен мати навички в наступних напрямках:

  • автоматизація;
  • масштабування;
  • безпека.

Тобто всі написані програми мають відповідати сучасним стандартам великих компаній. Наприклад, якщо мережа буде розширюватися, додаток повинен це враховувати. Також важливо, щоб він забезпечував автоматичну роботу різних служб і систем. Ба більше, він має бути захищений від зловмисників на високому рівні.

Отже, наші нові DevOps / DevNet курси підвищення кваліфікації Львів дозволять вам навчитися створювати саме такі додатки. Якщо ви готові стати затребуваним фахівцем з програмованих мереж і систем, то ми будемо раді бачити вас в наших рядах.

Додаткова інформація

Також Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Львові допомагає своїм студентам з працевлаштуванням. Щоб отримати таку допомогу, досить добре вчитися і вчасно здавати всі практичні роботи. Адже ми співпрацюємо з безліччю великих світових лідерів в сфері ІТ. Більш того, наші кращі студенти отримують знижку на міжнародний іспит в незалежному центрі сертифікації. Будемо раді бачити вас на заняттях!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.