Cisco, мережна академія

Cisco DevOps/DevNet Associate: Інфраструктура та автоматизація



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Чи готові ви освоїти найпрестижнішу професію в ІТ усього за кілька місяців? Ми будемо раді допомогти вам! Адже наші онлайн курси Cisco DevOps / DevNet Львів дозволяють здобути найактуальнішу професію в ІТ та почати заробляти одразу після закінчення навчання. І у нас ви можете навчитися у Києві чи будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Насамперед варто розповісти про особливості навчання. Наші онлайн курси підвищення кваліфікації DevOps / DevNet Львів пропонують пройти навчання за авторською методикою, яка дозволяє отримувати великий обсяг знань у стислий термін. Це найкомплексніша програма навчання для всіх, хто хоче пов'язати своє майбутнє з ІТ.

Програма курсу

Ми раді вітати всіх, хто хоче здобути комплексну та актуальну освіту. Зокрема, ми пропонуємо вам пройти навчання на фахівця з програмованих мереж та систем. Саме ця спеціальність зараз дуже високо оплачується на ринку праці. І навіть новачки одержують зарплату від тисячі доларів на місяць. Причина полягає в тому, що мало хто з претендентів має знання відразу в декількох областях ІТ. Зокрема, розуміє основи програмування, мережевих технологій та системного адміністрування. Але тут важливо зазначити, що знання мають бути загальними, а не поглибленими.

Для тих, хто може похвалитися необхідними знаннями, відчинені двері до найпрестижніших компаній. А все тому, що такі фахівці розуміють принципи автоматизації та інтеграції подібних рішень до існуючої інфраструктури. При цьому всі необхідні знання достатньо легко отримати, якщо займатися з надійними інструкторами.

Ми пропонуємо вам пройти DevOps / DevNet онлайн курси підвищення кваліфікації Львів, які створені спеціально для фахівців із програмованих мереж та систем. Наші інструктори мають усі необхідні міжнародні сертифікати, а тому достеменно знають, як правильно навчати студентів.

У процесі вивчення нової професії ви дізнаєтесь:

  • що таке автоматизація;
  • як впроваджувати рішення автоматизації;
  • все про особливості створення мережевої інфраструктури.

Також ми будемо раді допомогти вам із працевлаштуванням та надати знижку на галузеву сертифікацію. Для цього вам достатньо продемонструвати високий рівень зацікавленості у навчанні та хороші результати при здачі тестувань.

Додаткова інформація

Своїм студентам Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Львові надає багато можливостей для досягнення своїх цілей. Приходьте вчитися до нас і відкрийте для себе світ ІТ з нового боку.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.