Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: інфраструктура як код (IaC)



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Записуйтесь на наші нові DevOps / DevNet курси Херсон якнайшвидше та отримуйте цінні призи! Ми пропонуємо безкоштовні курси кожному, хто подасть заявку до старту нової групи. А ще у нас ви можете навчитися у Києві чи будь-якому іншому місті України віддалено! Чекаємо на вас на заняттях!

Основна мета

Ми точно знаємо, які курси підвищення кваліфікації DevOps/DevNet Херсон допоможуть вам лише за кілька місяців стати успішним спеціалістом. Головне, щоб ви хотіли здобувати знання та були готові витрачати свій час на навчання. На жаль, не всі розуміють цінність актуальних знань. Але краще для тих, хто готовий попрацювати над собою для досягнення високих цілей. А ви готові? Ми обіцяємо допомогу на кожному етапі вашого шляху!

Програма курсу

Оновлена ​​програма навчання спеціальності з програмованих мереж та систем створена провідними фахівцями світу. Її підготували найкращі викладачі компанії Cisco, які точно знають, які знання мають бути у найуспішніших представників професії. В результаті вони створили мультимедійний підручник, який готує до індустріальної сертифікації. Безперечно, самостійно такий матеріал вивчити практично неможливо. Саме тому наші інструктори будуть раді допомогти вам максимально якісно засвоїти всі необхідні для роботи знання. Також у нас ви зможете пройти практику на реальному обладнанні Cisco, при цьому вам не доведеться виходити з дому.

На сьогоднішній день тема IaC є однією з найскладніших у сфері програмованих мереж та систем. Під час її вивчення вам необхідно буде розуміти принципи побудови та підтримки інфраструктури Центру обробки даних (ЦОД), а також знати основи автоматизації та оптимізації. Зокрема, вам потрібні будуть такі навички:

  • вміння працювати з Pulumi, SaltStack та Ansible;
  • розуміння конфігураційних файлів;
  • написання скриптів.

Однак не варто перейматися тим, що принципи IaC здаються надмірно складними для розуміння. Їх вивчають наприкінці навчання професії спеціаліста з програмованих мереж та систем. Тобто якщо ви почнете навчання з найпершого розділу, то за кілька тижнів вже повністю розумітимете принципи роботи інфраструктури ЦОД, а за кілька місяців зможете самостійно налаштовувати її і обслуговувати. Щоб отримати всі ці актуальні знання, вам достатньо записатись на DevOps / DevNet курси підвищення кваліфікації Херсон. Наше навчання допоможе вам відкрити шлях до найпрестижнішої галузі ІТ і почати заробляти по кілька тисяч доларів на місяць. Чи готові змінити своє життя? Ми підтримаємо вас на кожному кроці!

Додаткова інформація

А може, вам здається, що потрібно заповнити прогалини у знаннях з інших дисциплін ІТ? Тоді Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Херсоні буде рада допомогти вам отримати необхідні знання та навички з системного адміністрування, мережевих технологій та програмування на Python. Приходьте до нас та отримайте комплексні знання для освоєння професії у ІТ. Про те, як саме відбуваються наші заняття. Ви можете дізнатись з безкоштовних майстер-класів.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.