Cisco, мережна академія

Cisco DevOps/DevNet Associate: мережеве моделювання



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Бажаєте дізнатися все про особливості мережевого моделювання та управління Cisco VIRL? Тоді запрошуємо вас на DevOps/DevNet дистанційні курси підвищення кваліфікації Херсон в галузі програмованих мереж та систем. У нашому університеті ви можете навчитися у Києві чи будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Галузь програмованих мереж та систем активно розвивається. Зараз практично в кожну велику компанію потрібен фахівець, який розуміється на питаннях автоматизації. І тому ми точно зможемо гарантувати вам працевлаштування після того, як ви закінчите DevOps/DevNet онлайн курси Cisco Херсон за нашою програмою навчання.

Програма курсу

Хороша новина для всіх, хто давно хотів опанувати професію в ІТ, але не може собі дозволити витрачати на це багато часу. Тепер у вас є чудова можливість стати успішним фахівцем та почати заробляти по кілька тисяч доларів на місяць. Що для цього потрібно? Просто подати заявку та почати відвідувати наші курси Cisco DevOps / DevNet Херсон! При цьому всі заняття відбуваються у режимі онлайн, тоді як практика реалізована на реальному устаткуванні. Ви зможете отримати абсолютно всі навички, які вимагають роботодавці від шукачів. Готові розпочати займатися?

В рамках вивчення сфери програмованих мереж та систем ви познайомитеся з мережевим моделюванням. Це модель, що дозволяє істотно підвищити ефективність розробки програмного забезпечення на різних етапах. На заняттях ви познайомитеся із тестовим середовищем, яке найкраще підходить для вивчення мережевого моделювання — Cisco VIRL. З його допомогою ви зможете:

  • використовувати мережне моделювання в ізольованому середовищі;
  • навчитися розумітися на всіх моделях OSI;
  • розробити кілька методів для оптимізації процесу створення ПЗ.

Якщо ж ви впевнені в тому, що не маєте достатніх знань у ІТ для проходження цього курсу, то ви завжди можете почати вивчення з азів. У нас є програми підготовки для студентів будь-якого рівня. Просто зв'яжіться з нами будь-яким зручним чином, і ми допоможемо вам підібрати найбільш підходящу програму навчання. Перед вами відчиняться двері в найпопулярніші та найоплачуваніші професії в ІТ.

Додаткова інформація

Зараз Академія Cisco на платформі Sedicomm University у Херсоні набирає студентів не лише з різних міст України, а й з усього світу. Так що у вас є унікальна можливість здобути комплексну освіту у сфері програмованих мереж та систем за оптимальною вартістю. Будемо раді бачити вас на заняттях.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.