Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: Cisco SDKs



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Нові DevOps / DevNet інженер курси Херсон вже готові прийняти студентів! Поспішайте записатися на навчання за найпрестижнішим напрямом цього року! Адже саме у нас ви можете навчитися у Києві чи будь-якому іншому місті України віддалено. Будемо раді бачити вас на заняттях!

Основна мета

Пропонуємо вам нові інженери DevOps / DevNet курси Херсон, які допоможуть вам кардинально змінити своє життя. Адже саме спеціальність з програмованих мереж та систем може відкрити двері в найпрестижніші компанії світу. Ба більше, за допомогою наших курсів ви зможете багаторазово прокачати свої навички та вийти на принципово інший рівень заробітку. Чи готові ви дізнатися, як саме це зробити?

Програма курсу

Ви знаєте, чому деякі спеціальності у галузі ІТ виглядають як надзвичайно приваблива неправдоподібна пропозиція? Тому що багато хто звик, що тільки за надмірно складну роботу платять великі гроші. Однак зараз у світі набагато більше цінується розум та бажання розвиватися у вибраному напрямі. Тому роботодавці справді готові платити великі гроші працівникам, які точно знають, що й навіщо роблять. Ви здивуєтеся, як багато на світі експертів, які насправді не мають жодного уявлення про свою професійну сферу.

Нові DevOps / DevNet курси безкоштовно Херсон пропонують покращену програму у сфері програмованих мереж та систем. Ви зможете отримати найактуальніші знання. Наприклад, вивчіть особливості роботи з Cisco SDK та іншими платформами для прискорення створення програмного забезпечення. Також ви зможете вивчити такі області:

  • автоматизацію;
  • оптимізацію;
  • забезпечення безпеки.

Хочете почати здобувати знання просто зараз? Тоді вам необхідно виділити для навчання годину вільного часу на день та подати заявку на навчання. Ну а ми зі свого боку забезпечимо вас покроковим планом дій, які допомагають не збитися зі шляху та успішно закінчити навчання за короткий термін. Наші інструктори допоможуть вам подолати будь-які складнощі. Також навчання не обмежиться теоретичними знаннями. І ви зможете попрактикуватись на справжньому обладнанні Cisco. Наприкінці навчання на вас чекає підготовка у міжнародній сертифікації у вигляді підсумкового іспиту.

Додаткова інформація

Готові навчатися у сфері ІТ? Тоді приходьте на навчання. Адже Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Херсоні готова відчинити свої двері перед усіма бажаючими студентами. Якщо ви хочете вчитися та вдосконалювати свої навички, то ми будемо раді допомогти вам на кожному етапі

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.