Cisco, мережна академія

Cisco DevOps/DevNet Associate: робота з протоколом raw netconf



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Бажаєте працювати в ІТ, але ще не визначилися з професією? Пропонуємо вам звернути увагу на програмовані мережі та системи. На сьогоднішній день це одна з найперспективніших галузей сфери інформаційних технологій. І наші DevOps / DevNet інженер курси Рівне якраз готують до цієї спеціальності. До того ж, у нас ви можете навчитися у Києві чи будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Ми хочемо, щоб у світі стало якнайбільше кваліфікованих фахівців у сфері програмованих мереж та систем, які наблизять максимальний розвиток ери інформаційних технологій. А тому запрошуємо на наші інженер DevOps/DevNet курси Рівнео всіх бажаючих. Разом ми зможемо змінити майбутнє!

Програма курсу

Сучасні компанії використовують велику кількість обчислювальної техніки для забезпечення своєї корпоративної інфраструктури. Комп'ютери, стійки з обладнанням, маршрутизатори, комутатори, офісне обладнання. Усю цю техніку необхідно обслуговувати, оновлювати та підтримувати її безпеку на максимально високому рівні. Проте силами одного чи навіть кількох фахівців реалізувати це практично неможливо. Тому компанії запрошують експертів з програмованих мереж і систем, які можуть запровадити засоби автоматизації, які значно спрощують роботу всієї корпоративної інфраструктури. Зазвичай таким спеціалістам платять дуже великі зарплати, оскільки вони допомагають суттєво заощадити кошти компанії.

Але щоб стати одним із таких експертів, слід багато всього вивчити та отримати важливі навички. Зокрема, слід навчитися працювати зі складними мережевими протоколами, одним із яких є Netconf. Протокол Netconf дозволяє:

  • автоматизувати налаштування мережевих пристроїв;
  • керувати конфігураціями;
  • підвищувати рівень безпеки мережі.

Також за його допомогою ви зможете суттєво підвищити свої навички у роботі з мережевим обладнанням та навчитися оптимізації інфраструктури мережі. Готові дізнатися більше? Тоді приходьте на DevOps / DevNet курси Рівне. Ми підкажемо вам, як швидко пройти шлях від новачка до сертифікованого експерта із сертифікатом міжнародного зразка.

Додаткова інформація

Бажаєте вивчити інший напрямок у сфері інформаційних технологій? Не проблема. Адже Академія Cisco на платформі Sedicomm University у Рівному пропонує понад 20 навчальних програм, які зможуть зробити з вас справжнього професіонала у будь-якій з обраних областей. Записуйтесь на заняття та починайте свій шлях у ІТ вже сьогодні!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.