Cisco, мережна академія

Cisco DevOps/DevNet Associate: Netconf і Python — перелік можливостей



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Чи бажаєте ви отримати престижну професію та зарплату від кількох тисяч доларів на місяць? Чи готові розпочати свою кар'єру в одній із найперспективніших галузей сфери інформаційних технологій? Тоді швидше записуйтесь на DevOps / DevNet курси Чернігів і дивіться, що ми вам приготували. І ще: у нас ви можете навчитися у Києві чи будь-якому іншому місті України віддалено!

Основна мета

Зараз у світі дуже багато різноманітних цікавих професій. Однак, не кожна з них оплачується високо. Але ми знаємо, які професії цінуються на ринку праці. І тому пропонуємо вам навчання, яке дозволить стати по-справжньому затребуваним фахівцем. Наші курси підвищення кваліфікації DevOps / DevNet Чернігів розкажуть вам все про особливості роботи в напрямку програмованих мереж та систем.

Програма курсу

Зараз сфера програмованих мереж та систем розширюється з кожним днем. І світові потрібні фахівці, які вміють розумітися на складні теми. Безумовно, якщо ви маєте знання в мережній інженерії, програмуванні та системному адмініструванні, то вже зараз можете спробувати претендувати на посаду такого експерта. Однак навіть маючи всі перераховані вище знання необхідно розуміти, як саме з їх допомогою можна впроваджувати автоматизацію та оптимізувати інфраструктуру мереж у великих компаніях.

Наприклад, мало хто знає про те, що являє собою протокол Netconf. І що саме він дозволяє:

  • суттєво спростити роботу з мережевими пристроями;
  • адмініструвати саму мережу;
  • впроваджувати інструменти автоматизації.

Використовуючи Netconf у зв'язку з мовою програмування Python, ви також зможете створювати скрипти, які дозволять у короткий термін провести оптимізацію всієї інфраструктури компанії. Наші DevOps / DevNet курси підвищення кваліфікації Чернігів дозволять вам як структурувати знання, так і отримати нові. Ми навчимо вас застосовувати найактуальніші програмне та апаратне забезпечення для вирішення робочих завдань.

Додаткова інформація

Зараз Академія Cisco на платформі Sedicomm University у Чернігові є одним із найбільших у Східній Європі онлайн-університетів, що спеціалізуються на викладанні у сфері ІТ. Ми навчили вже кілька тисяч студентів та допомогли всім їм працевлаштуватися на добрі місця. Щороку компанії втрачають сотні тисяч доларів через те, що не можуть знайти кваліфікованих спеціалістів у тій чи іншій області. І тому вони готові платити будь-які гроші тим, хто може похвалитися актуальними знаннями та корисними навичками. Ми ж раді будемо допомогти вам отримати ці знання та навички!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.