Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: NETCONF і Python — конфігурація пристрою



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Гарна новина для всіх, хто хоче пов'язати своє життя зі сферою інформаційних технологій! Новий напрям програмовані мережі та системи дозволить вам максимально швидко отримати нову професію та заробляти по-справжньому великі гроші. А ми зі свого боку неодмінно допоможемо вам стати успішним фахівцем. Просто запишіться на онлайн курси Cisco DevOps / DevNet просто зараз. Адже ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено!

Основна мета

Якщо ви ще не визначилися зі своїми планами на майбутнє або втомилися від нинішньої професії, то пропонуємо вам всерйоз звернути увагу на програмовані мережі та системи. Цей напрям галузі інформаційних технологій пропонує широкі можливості для кожного. Якщо у вас не технічний, а гуманітарний склад розуму, то це не проблема. Адже програмовані мережі та системи може вивчити кожен. І допоможуть вам у цьому онлайн курси підвищення кваліфікації DevOps / DevNet Рівне, які відбуваються в режимі онлайн.

Програма курсу

Останнім часом дедалі більше уваги приділяють вивченню протоколу NETCONF. А все через те, що цей протокол є найзручнішим для роботи з конфігураціями різних пристроїв. Але для того, аби взаємодіяти з ним на високому рівні, слід вивчити основи роботи з мовою програмування Python. Саме вона дозволить розширити можливості протоколу NETCONF під час роботи з конфігураціями. А допоможе йому в цьому бібліотека ncclient.

Якщо копнути ще трохи глибше, то ncclient дозволяє зробити таке:

  • отримувати конфігурацію пристрою;
  • оновлювати конфігурацію;
  • створювати нову конфігурацію інтерфейсу.

Для цього вона використовує не лише стандартні конфігурації, а й додаткові можливості кожного окремого пристрою. Знання конфігурацій дозволить вам не тільки керувати пристроєм, а й підвищувати якість його роботи, а також впроваджувати інструменти автоматизації та базові структури.

Щоб вивчити роботу з бібліотекою ncclient та протоколом NETCONF, пропонуємо вам пройти DevOps/DevNet онлайн курси підвищення кваліфікації Рівно. Там ви зможете у всіх подробицях вивчити роботи зі конфігурацією будь-якого пристрою.

Додаткова інформація

Зараз Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Рівному набирає студентів для вивчення сфери програмованих мереж та систем. Приходьте на наші заняття та безкоштовні вебінари та отримуйте нові знання у найпопулярнішій сфері інформаційних технологій. Будемо раді бачити вас на заняттях!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.