Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: NETCONF і Python — операційні дані



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Зараз саме сфера програмованих мереж та систем стоїть на найвищому рівні за доходами працівників, актуальністю та затребуваністю. І тому пройти DevOps/DevNet дистанційні курси підвищення кваліфікації Рівне варто кожному, хто хоче не просто підвищити свою кваліфікацію, а вийти на новий рівень заробітної плати. Адже ви можете навчитися у Києві чи будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Ми точно знаємо, які професії зараз користуються найбільшим попитом на ринку праці. І які знання та навички слід мати, щоб сподобатися рекрутерам. Тому ми пропонуємо не просто навчання, а працевлаштування після проходження навчальної програми з високими балами. Ба більше, студентам, що пройшли наші DevOps / DevNet онлайн курси Cisco Рівного, ми пропонуємо навіть допомогу у складанні резюме.

Програма курсу

При вивченні сфери програмованих мереж та систем складно не торкнутися роботи з даними. Адже саме цей розділ є одним із наймасштабніших. Тому його вивчають обов'язково всі, хто почав проходити курси Cisco DevOps / DevNet Рівне за оновленою програмою. Існує велика кількість різних даних, в яких слід розбиратися початківцю фахівця. Один із розділів роботи з даними пов'язаний з вивченням конфігурації при взаємодії з протоколом NETCONF та мовою програмування Python.

У процесі роботи ви зможете навчитися взаємодіяти з такими даними:

  • прикладна інформація;
  • конфігурації мережі;
  • метадані.

Всі ці відомості представлені як бази, якими необхідно вміти керувати. У рамках роботи з програмованими мережами та системами, роботу з операційними даними потрібно вивчити для впровадження у пристрої систем автоматизації. Про те, як правильно це робити, ви зможете дізнатись на наших навчальних курсах.

Додаткова інформація

Якщо ви не впевнені, що програмовані мережі та системи є саме тією професією, якою ви хочете займатися найближчим часом, то не варто переживати. Адже ми маємо великий набір різних курсів, які допоможуть вам знайти своє місце у світі ІТ. Наприклад, Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Рівному пропонує вивчення системного адміністрування, мережевої інженерії та навіть програмування найпопулярнішою мовою. Почніть навчатися прямо зараз, і ви отримаєте професію, яка назавжди змінить ваше життя. Більш того, ми гарантуємо працевлаштування всім старанним учням. Тож будемо раді бачити вас на заняттях.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.