Cisco, мережна академія

Cisco DevOps / DevNet Associate: огляд Linux



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Кожен фахівець, який досяг успіху в області програмованих мереж і систем, відмінно володіє цілим рядом певних навичок. Одним із них є вміння працювати з системами під управлінням Linux. У сучасному світі інформаційних технологій Linux займає важливе місце, оскільки відрізняється гнучкістю, великою варіативністю налаштувань і підходить для вирішення різних завдань. Саме тому курси DevOps / DevNet Чернігів дозволяють навчитися працювати з Linux.

Головна мета

Перед початком вивчення Linux для застосування у сфері програмованих мереж та систем, необхідно обговорити декілька нюансів. По-перше, для роботи не потрібно глибоко вивчати особливості ядра та мати навички професійного системного адміністратора. Достатньо базових знань, які допоможуть швидше та простіше вирішувати завдання. По-друге, використання Linux прикладне. А значить і отримувати знання та навички можна вже в процесі роботи за необхідності. Таким чином, DevOps / DevNet курс скачати торрент Чернігів допомагає отримати тільки необхідні знання.

Програма курсу

Дистрибутиви Linux — це найзручніші, практичні та надійні операційні системи. Саме тому на платформі Linux створили Android та систему для мережевого обладнання MikroTik. Крім того він є основою для роботи «розумних» пристроїв, серверів, офісної техніки та багато іншого. У свою чергу, завдання спеціаліста в галузі програмованих мереж та систем полягає в автоматизації процесів. І на базі Linux дуже зручно і просто створювати рішення, що дозволяють швидко вирішити задачу автоматизації будь-якого рівня.

Вивчати Linux варто з основ, навіть якщо у вас є досвід використання дистрибутивів. Тому що будь-які незначні прогалини у базових знаннях можуть у майбутньому вилитися у нерозуміння складних процесів та невміння вирішувати типові завдання. Щоб уникнути таких прогалин, наш DevOps / DevNet курс Чернігів пропонує освоїти базові навички та поступово рухатися далі, ускладнюючи та доповнюючи їх.

У процесі навчання ви зможете:

  • запустити віртуальну машину DEVASC;
  • отримати огляд синтаксису команд та навігації;
  • дізнатися про управління файлами;
  • навчитися працювати з регулярними виразами.

Крім того, ви дізнаєтеся про особливості системного адміністрування та зможете навчитися деяким хитрощам, які допоможуть швидше освоїти Linux.

Додаткова інформація

Кожному своєму студенту Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Чернігові гарантує високу якість освіти, велику кількість практичних занять та допомогу у працевлаштуванні. Ми завжди готові підтримати кожного нашого учня.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.