Cisco, мережна академія

Cisco Cloud Security / Безпека хмарного середовища: Керування хмарною безпекою та ризиками



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Вам відомо, що являють собою хмарні технології? Якщо ні, то поспішаємо запросити вас на курси хмарні технології безпеки Київ. У нас ви отримаєте відповіді на всі питання щодо хмарних систем зберігання даних та забезпечення їх безпеки. Крім того, ми надаємо можливість навчатися у Києві та дистанційно.

Основна мета

Щоб бути успішним та отримувати велику зарплату, необхідно постійно розвиватися та вивчати нове. Наразі галузь хмарних технологій стрімко розвивається. А з нею розвиваються і безпека хмарних сервісів курси Київ. Хочете зрозуміти, як захистити не лише свої дані, а й заощадити компанії величезні гроші? Тоді починайте вивчати Cisco «Безпека хмарного середовища» (Cloud Security) зараз!

Програма курсу

Насамперед слід зазначити, що хмарні сервіси вкрай різноманітні. І тому забезпечити їхню безпеку може бути досить складно. Наприклад, якщо йдеться про невеликий сервер у хмарі, то захистити його можна лише за пару годин. Але уявімо, наскільки величезною є інфраструктура сервісів компанії Google. Вона складається з безлічі серверів, дата-центрів та обчислювальних потужностей. І тут необхідно враховувати безліч факторів, що впливають на безпеку такої величезної структури.

Вивчаючи безпеку хмарного сховища курси Київ, ви дізнаєтесь:

  • що таке ризики підприємства;
  • як використання хмарних послуг підвищує ці ризики;
  • про нюанси хмарної безпеки з юридичної точки зору;
  • про особливості аудиту додатків, які розгортають у хмарі.

Крім того, ви познайомитеся зі зручним інструментом Cloud Security Alliance. З його допомогою ви дізнаєтеся про особливості оцінки ризиків та управління ними.

Наш курс готує до індустріальної сертифікації з хмарної безпеки. Щоб повноцінно підготуватись до іспиту, ми рекомендуємо пройти всю лінійку навчання хмарної безпеки. Заняття веде досвідчений інструктор, який спеціалізується на мережевій безпеці та мережній інженерії, а також веде майстер-класи з мережевих технологій.

Додаткова інформація

Чи готові ви стати успішним фахівцем у галузі інформаційних технологій? Ми знаємо, як вам допомогти. Адже Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Києві вже довгі роки займається підготовкою висококваліфікованих кадрів. Тому запрошуємо вас як підвищувати свою кваліфікацію, так і опановувати цікаві професії з нуля. Будемо раді бачити вас на заняттях!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити телефонний дзвінок. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.