Cisco, мережна академія

Cisco Введення у DevOps / DevNet (Model-Driven Programmability): Програмування мережі



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Ви вже знаєте, що програмовані мережі та системи є найбільш перспективною областю для освоєння ІТ фахівцями-початківцями? Тоді настав час взятися за навчання по-серйозному та відкрити для себе DevOps курс Київ. На ньому ви дізнаєтеся все про особливості програмованості мережі та систем. А ще у нас ви зможете навчатися як у Києві, так і дистанційно. Чи готові записатися на заняття?

Головна мета

Зараз кожен, хто цікавиться сферою ІТ, чув про DevOps / DevNet. Адже це найпопулярніший напрямок, який DevOps курс Київ пропонує освоїти за дуже короткий час. Багатьох дивує, що корисний курс, який відкриває широкі перспективи кар'єри, можна пройти так швидко. Але вся справа у тому, яким чином поданий матеріал, а також в авторській методиці викладання. Ми гарантуємо допомогу та підтримку на всіх етапах навчання.

Програма курсу

Пропонуємо вам дізнатися все про особливості впровадження програмованих мереж та систем у компанії. На сьогоднішній день це найбільш популярна та актуальна послуга, за яку великі корпорації платять величезні гроші. Інженер DevOps / DevNet ніколи не залишиться без роботи. Адже навіть зарплата фахівців-початківців істотно вища, ніж у досвідчених експертів в інших областях. А все тому, що саме вони дозволяють компанії заощаджувати великі гроші. Бажаєте дізнатися більше? Приходьте на наш DevOps інженер курси Київ в режимі онлайн.

Під час навчання ви дізнаєтеся, що являє собою альтернативний підхід до програмно-визначуваної мережі (SDN). Також ви навчитеся впроваджувати централізоване управління політиками додатків. Ми розповімо вам, як використовувати мову програмування Python у поєднанні з API-інтерфейсами RESTCONF та NETCONF для налаштування та оновлення конфігурації пристрою.

Крім того, під час навчання ви зможете пройти кілька корисних для освоєння майбутньої професії практичних робіт з:

  • автоматизації CLI з Python за допомогою netmiko;
  • моделлю даних YANG та використання інструменту pyang;
  • застосування протоколів SSH, RESTCONF, NETCONF;
  • використання форматів даних JSON, XML, YAML.

Готові почати вчитися і стати успішним фахівцем із програмованих мереж та систем? Ми будемо раді бачити вас на заняттях!

Додаткова інформація

Академія Cisco на платформі SEDICOMM University пропонує безліч різноманітних програм навчання у сфері інформаційних технологій. Ми готуємо фахівців з нуля та до рівня сертифікованих експертів у вибраній галузі. Приходьте на наші безкоштовні майстер-класи та переконайтесь на практиці, наскільки цікаво навчатися.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.