Cisco, мережна академія

Linux з нуля до DevOps / DevNet інженера, Linux Unhatched



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Зараз без знань дистрибутивів Linux неможливо здобути пристойну професію у сфері ІТ. Будь-який фахівець, який отримує гідну зарплату, має хоча б на базовому рівні вміти працювати з операційними системами на основі ядра Linux. При цьому такі знання зараз просто отримати. Приходьте на наші курси Linux Київ і зробіть перші кроки в освоєнні найкорисніших навичок в ІТ. У нас можна вчитися у режимі онлайн.

Головна мета

Здебільшого люди бояться змінювати сферу діяльності, оскільки не впевнені у своїх силах та здібностях. Наші курси адміністрування Linux Київ з нуля створені спеціально для новачків. Програма підготовки дозволяє всього за кілька занять отримати знання, які можуть стати у нагоді як у повсякденному житті, так і в роботі.

Програма курсу

Насамперед, наш підготовчий курс Linux Київ допомагає зрозуміти, наскільки вам цікава робота у сфері ІТ. Адже дуже складно зрозуміти перспективи того, що навіть не спробував. «Linux з нуля до DevOps / DevNet інженера» ​​(Linux Unhatched) — це чудова можливість попрацювати з новою ОС у тренувальному режимі під керівництвом досвідченого інструктора.

Під час навчання ви зрозумієте фундаментальні особливості, що відрізняють Linux від інших операційних систем. Крім того, ви зможете вивчити основні команди та процеси для встановлення та налаштування базового програмного забезпечення. Також ви дізнаєтеся, чому так важливо навчитися працювати з віртуальними машинами та як це зробити.

Після проходження курсу ви зможете:

  • працювати в командному рядку Linux (CLI) і розумітися на її інтерфейсі;
  • виконувати 19 основних команд Linux;
  • працювати з різними популярними дистрибутивами.

При цьому в процесі виконання завдань ви зможете підвищити свої навички, познайомитеся з колегами. Також у вас буде можливість побачити перспективи розвитку сфери ІТ та знайти своє місце у цій галузі. Крім того, наші випускники, які закінчили навчання із високими балами, повністю готові до здачі міжнародної сертифікації. А вона, як відомо, відчиняє двері у великі компанії навіть фахівцям без досвіду роботи на аналогічній посаді.

Додаткова інформація

Чи готові стати затребуваним фахівцем із зарплатою від кількох тисяч доларів? Тоді Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Києві буде рада розпочати з вами цей шлях. Ми підготуємо вас до міжнародної сертифікації та зможемо підвищити ваші знання та виробити всі необхідні навички. Адже ми готуємо фахівців з нуля та до найвищих посад. Будемо раді бачити вас на заняттях.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.