Cisco, мережна академія

Programming Essentials in Python. Введення в Python та програмування



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

На сьогоднішній день Python є однією з найбільш популярних мов програмування. На ньому пишуть програми, скрипти, створюють інструменти для роботи з даними. Отже галузі постійно потрібні нові фахівці. І тому курси Python Київ набувають з кожним днем ​​все більшої популярності. Хочете і ви розпочати свою кар'єру у сфері інформаційних технологій? Ми пропонуємо навчання як у Києві, так і дистанційно.

Головна мета

Щоб вивчити програмування мовою Python на початковому рівні, потрібно витратити зовсім небагато часу. На відміну від вишів, ми пропонуємо прискорену програму, яка не містить нічого зайвого. Ви зможете вивчати лише актуальні теми та отримати навички, необхідні для працевлаштування. Записуйтесь на наші курси розробник Python Київ і починайте свій шлях в ІТ.

Програма курсу

Навчання на курсі «Основи програмування Python» (Programming Essentials in Python) починається з вивчення основ. Тобто по перше інструктор дасть вам повну інформацію про те, що являє собою мова програмування Python, чому вона настільки популярна і чим відрізняється від інших мов в ІТ. Крім того, ви дізнаєтесь про особливості програмування на Python, вивчіть основні принципи та підходи. А також зможете зрозуміти, в яких сферах діяльності ваші знання будуть найкориснішими.

Зокрема, на перших заняттях наші студенти вивчають такі теми:

  • чому Python є найбільш сучасною та універсальною мовою програмування;
  • які існують версії Python;
  • що являє собою синтаксис Python;
  • які є інструменти для роботи з мовою програмування.

Наш Python безкоштовний курс Київ дозволить вам дізнатися, що потрібно новачкам, щоб почати програмувати. А досвідчений інструктор перевірить домашні завдання та вкаже на основні помилки. Внаслідок чого ви зможете писати прості скрипти на Python вже через пару занять.

Додаткова інформація

Чи не впевнені, що програмування на Python вам підходить? Не проблема. Адже у сфері інформаційних технологій існує величезна кількість різних відгалужень та професій. Ви можете обрати посаду фахівця з кібербезпеки або адміністратора Linux. Але навіть стати мережевим інженером із високим рівнем кваліфікації. Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Києві дозволить вам втілити мрію про яскраву кар'єру і високий прибуток в реальність. Ми віримо у вас! І завжди раді бачити на заняттях.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.