Cisco, мережна академія

Programming Essentials in Python. Літерали, змінні, основні операції введення/виведення та оператори



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Вивчення мови програмування чимось схоже на освоєння звичайної мови: спочатку потрібно вивчити літери, а вже потім почати читати і писати слова з реченнями. У мові програмування Python у ролі «літер» виступають літерали, змінні та оператори. І наш Python розробник курс Київ дозволить вам вивчити всі особливості читання та написання коду. Крім того, у нас ви можете навчатися не тільки в Києві, але і в режимі онлайн з будь-якої точки світу.

Головна мета

Ми точно знаємо, як швидко вивчити мову програмування Python на початковому рівні. Для цього вам не потрібно буде відвідувати тривалі заняття у вузі. Достатньо активно навчатися всього 2-3 години на день. І ви побачите результат уже за кілька занять. Наш Python курс Київ дозволить вам освоїти основи програмування у максимально короткі терміни.

Програма курсу

Якщо ви почнете вивчати «Основи програмування Python» (Programming Essentials in Python), то зможете вже на другому занятті написати та запустити свою першу програму мовою Python. Причому це буде цілком працездатний скрипт, на якому ви зможете тренувати та відточувати свої навички.

Важливо розуміти, що вивчення мови може відбуватися виключно на практиці. Якщо ви сидітимете над підручником і просто зазубрюватимете правила, але не спробуєте читати і писати цією мовою, то ви не досягнете якогось результату. Те саме справедливо і для програмування. Саме тому вивчення основ починається з розуміння наступних важливих питань:

  • що таке літерали Python;
  • які існують оператори та вирази Python;
  • які є змінні та як їх використовувати;
  • що являють собою основні операції введення / виведення в Python.

Як тільки ви вивчите всі ці визначення і навчитеся використовувати знання на практиці, ви вже знатимете набагато більше, ніж середньостатистичний айтішник. Отже, ви матимете набагато більше шансів влаштуватися на престижну роботу. Адже саме знання на стику технологій підвищують вашу цінність у власних очах роботодавця. Готові стати фахівцем в ІТ та вивчати найсучаснішу та затребувану мову програмування? Тоді скоріше записуйтесь на курс з Python Київ.

Додаткова інформація

Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Києві надає різноманітні програми навчання, які дозволять вам закріпити свої навички та підвищити кваліфікацію. Ми точно знаємо, які спеціалісти потрібні на ринку праці, а тому вміємо їх готувати. Обирайте свою програму підготовки та розпочинайте свій розвиток у сфері інформаційних технологій вже сьогодні.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.