Cisco, мережна академія

Programming Essentials in Python. Логічні дані, реляційні оператори, цикли, списки та обробка списків, логічні та побітові операції



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Якщо вам здається, що такі визначення, як логічні дані, цикли, списки, побітові операції та реляційні оператори, звучать страшно, це цілком виправдано. За статистикою багато новачків бояться навіть починати вивчати курс Python Київ, оскільки не впевнені у своїх силах. І ми чудово знаємо про їхні тривоги, а тому створили авторську систему навчання, яка дозволяє максимально якісно та швидко освоювати матеріал будь-якої складності. Ми допоможемо зрозуміти основи програмування на Python. До того ж, у нас ви можете навчатись як у Києві, так і дистанційно.

Головна мета

Ми хочемо зробити програмування Python максимально доступним для кожного. Адже чим більше на ринку буде хороших фахівців, тим швидше галузь ІТ розвиватиметься. Отже, наш світ ставатиме кращим і високотехнологічнішим з кожним днем. Саме тому ми пропонуємо як безкоштовні курси Python Київ, так і навчання за доступними цінами.

Програма курсу

В рамках вивчення курсу «Основи програмування Python» (Programming Essentials in Python) вам доведеться познайомитися з безліччю термінів. Але важливо відзначити, що застосування теоретичних знань практично дозволить вам швидко освоїти складний матеріал. Крім того, наші досвідчені інструктори постійно допомагатимуть вирішувати важкі питання, проводити додаткові консультації щодо необхідності та допомагати з домашніми завданнями. Наше мета – допомогти вам стати фахівцем високого рівня.

Потрапивши на наш курс розробник Python Київ, ви дізнаєтеся про:

  • логічний тип даних;
  • реляційні оператори в Python;
  • прийняття рішень у Python: if, if-else, if-elif-else;
  • повторення виконання коду за допомогою циклів: while та for;
  • логічні та побітові операції у Python;
  • списки в Python: побудова, індексація, нарізка та керування вмістом.

Крім того, ви навчитеся сортувати список за допомогою алгоритму бульбашкового сортування. А також отримайте уявлення про те, що таке багатовимірні списки та їх застосування. Більше того, ви на практиці навчитеся виконувати всі операції на практиці, написавши власну програму.

Додаткова інформація

Готови розпочати свій шлях до кар'єрних висот? Немає нічого простішого. Адже Академія Cisco на платформі SEDICOMM University Київ вже підібрала для вас найцікавіші та найактуальніші програми підготовки за декількома передовими напрямками. Більше того, наші інструктори підкажуть, як швидко знайти роботу новачкові та стати фахівцем високого рівня із відповідною зарплатою.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.