Cisco, мережна академія

Programming Essentials в Python. Функції, кортежі, словники та обробка даних



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Програмування однією з найактуальніших і найпростіших мов — Python — відкриває безліч перспектив у світі ІТ. Ці знання дозволять працювати розробником програмного забезпечення, системним адміністратором, мережевим інженером і навіть фахівцем з програмованих мереж та систем. І наші курси з Python Київ надають вивчити основи програмування лише за два місяці. Крім того, у нас ви можете навчатись дистанційно.

Головна мета

Зараз багато хто хоче навчитися програмувати. І далеко не лише тому, що програмісти мають високі зарплати. Насамперед багатьом хочеться стабільності у завтрашньому дні та впевненості у затребуваності своєї професії. І вивчення Пайтона підходить для реалізації цих цілей найкраще. Тому ми пропонуємо пройти Python курси Київ, щоб забезпечити собі та своїй сім'ї стабільність у майбутньому.

Програма курсу

Повна програма курсу «Основи програмування Python» (Programming Essentials in Python) складається з багатьох тем. При цьому всі вони актуальні та необхідні для роботи у сфері ІТ. Крім того, програма курсу постійно змінюється залежно від старіння тих чи інших методик та інструментів.

На сьогоднішній день наш Python розробник курси Київ пропонує всебічно вивчити роботу з функціями, кортежами та словниками. А також дізнатися про особливості обробки даних у програмуванні. Крім того, наш інструктор розгляне на лекціях такі поняття:

  • структурування коду та визначення функцій;
  • виклик функції та повернення результату;
  • область імен та затінення змінних;
  • кортежі — призначення, побудова та використання;
  • словники — призначення, побудова та використання.

Навчившись працювати з функціями, кортежами, словниками та обробкою даних, ви зможете стати фахівцем високого рівня. Ми повністю відповідаємо за якість знань, що надаються нами. А наша авторська методика викладання дозволяє за короткий термін засвоювати найскладнішу інформацію. Також ми практикуємо комплексний підхід, тому надаємо всі необхідні знання з нуля і до рівня професіонала.

Додаткова інформація

Чи готові ви стати професійним розробником на Пайтон? Тоді скоріше приходьте до нас. Адже Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Києві завжди рада новим студентам. Крім того, ми допомагаємо не тільки отримати знання, які максимально підвищують кваліфікацію, але й допомагаємо з працевлаштуванням. Хочете розпочати прямо зараз будувати свою кар'єру? Ми допоможемо вам рухатися вперед до своєї мети! Будемо раді бачити вас на заняттях.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.