Cisco, мережна академія

Programming Essentials в Python. Винятки, рядки, рядкові та облікові методи



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Бажаєте стати справжнім професіоналом у сфері інформаційних технологій? Навчитися програмувати на Пайтон на рівні спеціаліста? Чи готові отримувати від кількох тисяч доларів на місяць? Тоді скоріше записуйтесь на наші курси Python розробник Одеса та починайте будувати свою кар'єру у сфері ІТ. І, до речі, ви у нас можете навчатися як у Києві, так і в режимі онлайн.

Головна мета

Безперечно, зараз дуже багато різних курсів. І чимало шкіл пропонують вивчення програмування. Але саме собою знання мови програмування не робить вас розробником чи мережевим інженером. Необхідно отримувати знання в комплексі та знати, де та в яких умовах ви можете їх застосовувати. І наші курси розробник Python Одеса допоможуть вам отримати максимально повну базу знань для побудови вражаючої кар'єри в сфері ІТ.

Програма курсу

Двомісячний курс «Основи програмування Python» (Programming Essentials in Python) побудований за програмою одного з найкращих вендорів, котрий точно знає, які знання необхідні сучасним розробникам. Після навчання ви зможете створювати скрипти та програми на Пайтоні будь-якого рівня складності. Крім того, ви навчитеся застосовувати свої знання на практиці, працювати в команді, створювати свої проекти для спільної роботи та багато іншого.

Зокрема, Python безкоштовний курс Одеса в подробицях розповість вам про:

  • символи, рядки та стандарти кодування;
  • рядки та списки — подібності та відмінності;
  • облікові методи;
  • строкові методи;
  • спосіб обробки помилок часу виконання Python;
  • керування потоком помилок;
  • ієрархію винятків.

Детально вивчивши ці теми, ви вже будете на кілька порядків перспективнішим співробітником, ніж той, хто знає лише адміністрування Linux чи мережі. Більше того, кожен студент отримує безліч практичних завдань, які підвищують його кваліфікацію. До того ж, нерідко ці знання стають перевагою під час співбесіди у великих компаніях.

Додаткова інформація

Чи готові стати фахівцем високого рівня? Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Одесі буде рада бачити вас серед наших студентів. І ми неодмінно допоможемо вам із працевлаштуванням, адже допомогу у нас отримують усі, хто успішно склав фінальні іспити і старанно навчався. Ми впевнені у нашій програмі навчання, оскільки її створили найкращі фахівці. А наш інструктор завжди підтримає вас та допоможе зрозуміти складний матеріал. Ми гарантуємо якість отримання знань. І впевнені у ваших силах!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.