Cisco, мережна академія

Programming Essentials в Python. Різні інструменти



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Щоб опанувати програмування мовою Python на професійному рівні, мало познайомитися з базою. Також необхідно вміти користуватися різними додатковими інструментами. Найчастіше саме вони дозволяють максимально швидко та просто вирішувати поставлені завдання. І новий курс Python Одеса якраз дозволяє їх освоїти. Бажаєте стати висококласним розробником і вміти писати програми на Пайтон? Це набагато простіше, ніж може здатися на перший погляд. До того ж, у нас ви можете навчатись як дистанційно, так і у Києві.

Головна мета

Зараз багато різних курсів, які готують програмістів та розробників з нуля. Але нерідко вони ув'язнені на вузькоспеціалізовані професії, які стають у нагоді тільки в конкретній професії. І якщо студент з якоїсь причини не захоче працювати за фахом, доведеться розпочинати процес навчання заново. Але ми за те, щоб добрих фахівців у сфері ІТ ставало більше. А тому пропонуємо базову програму підготовки. Наші безкоштовні курси Python Одеса дозволять працювати в будь-якій галузі, де потрібні знання з Пайтону.

Програма курсу

Повний курс Python розробник Одеса складається з кількох модулів. Він включає велику кількість різних практичних робіт, лекцій від інструктора і теоретичних знань. Зокрема, у процесі навчання можна отримати повне уявлення про те, що собою представляють:

  • генератори;
  • ітератори;
  • замикання.

Крім того, програма навчання на курсі «Основи програмування Python» (Programming Essentials in Python) передбачає роботу з файловою системою, деревами каталогів та файлами. А в кінці необхідно буде освоїти модулі стандартної бібліотеки Python, що включають дату, час, календар. Також важливо наголосити, що навчальні матеріали постійно актуалізуються. Тобто старі теми замінюються на нові. Завдяки чому знання, отримані під час навчання, без проблем можна застосовувати практично.

Додаткова інформація

Наразі Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Одесі нараховує кілька сотень учнів та тисячі випускників. Ми працюємо зі студентами з різних регіонів, завжди готові допомогти та підтримати кожного. Приходьте на наші безкоштовні майстер-класи та переконайтеся на практиці, наскільки цікаво та легко вчитися. З нашою допомогою ви зможете освоїти Пайтон на рівні, достатньому для працевлаштування. І ми гарантуємо, що ви неодмінно отримаєте роботу після закінчення навчання з високими підсумковими балами. Ми допомагатимемо вам на кожному етапі цього шляху.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.