Cisco, мережна академія

Cyber ​​Ops Associate / CCNA Cyber ​​Ops. Небезпеки в мережі



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Вам відомо, як часто хакери чинять атаки? Щодня багато великих компаній у всьому світі страждають від нападів. Але що до невеликих бізнесів та звичайних користувачів? Тисячі атак за хвилину підстерігають їх у мережі! Хочете не просто навчитися захищатися від атак хакерів, але і самостійно полювати на зловмисників? Тоді скоріше записуйтесь на курси Cyber ​​Ops. У нас ви можете пройти це навчання як у Києві, так і в режимі онлайн.

Головна мета

Світу потрібні кібергерої! Особливо вони потрібні компаніям, які хочуть зберегти свої конфіденційні дані. Але щоб мати можливість зупиняти зловмисників, необхідно вміти не тільки розслідувати злочини, які вже відбулися, потрібно їх запобігати. Адже хороший не той захист, який довго тримається, а той, який неможливо пробити. Усьому цьому вас навчать наші оновлені курси CCNA Cyber ​​Ops.

Програма курсу

Щоб стати справжнім кібергероєм, достатньо витратити зовсім небагато часу. Адже курси Cisco Cyber ​​Ops тривають лише кілька місяців. А займатися доведеться не більше кількох годин на день. При цьому можна отримати повний спектр знань, необхідних для роботи на хорошій посаді. Погодьтеся, звучить зовсім не страшно.

Починається навчання Cyber ​​Ops Associate / CCNA Cyber ​​Ops з азів. Насамперед ви дізнаєтеся, чому хакери полюють за конфіденційними даними. Крім того, ви познайомитеся з тими, хто найчастіше зазнає атак. А також зрозумієте, які мотиви були у найуспішніших атак хакерів за останні роки. Але це ще не все. Під час навчання вам розкажуть:

  • у чому полягають особливості хакерських атак;
  • як вони впливають на безпеку мережі в цілому;
  • що собою представляють кібервійни.

Таким чином, після вивчення першого модуля у вас з'являться базові знання про сферу кібербезпеки. А подальше вивчення тем відбуватиметься за принципом спіралі, тобто всі теми будуть розглянути більш детально, але поступово. Така методика дозволяє швидше засвоювати складний матеріал та успішніше вчитися.

Додаткова інформація

Зараз ми починаємо оновлений курс кібербезпеки, що дозволяє стати сучасним аналітиком. Це престижна професія, яка може приносити дохід у кілька тисяч доларів на місяць. При цьому для її освоєння потрібно не так багато часу та сил. Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Києві буде рада познайомити вас зі сферою кібербезпеки і допомогти стати справжнім професіоналом. Готові розпочати приголомшливу кар'єру? Тоді чекаємо на вас на заняттях.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.