Cisco, мережна академія

Cyber ​​Ops Associate / CCNA Cyber ​​Ops. Борці у війні з кіберзлочинністю



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Вам відомо, що в кіберпросторі йде справжнісінька війна? Сотні тисяч хакерів змагаються у навичках та талантах із тисячами фахівців із боротьби з кіберзлочинністю. І поки ми спокійно відвідуємо знайомі сайти, щогодини злочинці намагаються зламати їх, а кібергерої заважають їм це зробити. Бажаєте дізнатися більше про світ, який прихований від очей звичайного користувача? Тоді скоріше записуйтесь на курси CCNA Cyber ​​Ops. У нас ви можете як відвідувати заняття у Києві, так і вчитися дистанційно.

Головна мета

Багато хто навіть не підозрює про те, як часто хакери намагаються атакувати їхню мережу. Найчастіше заважають злочинцям різні засоби захисту: від антивірусів та файрволів до проксі-серверів та VPN. Але ще менше людей знають, які великі зарплати отримують ті, хто пройшов курси Cyber ​​Ops Cisco. Бажаєте до них приєднатися? Це не складно!

Програма курсу  

Кар'єра у сфері кібербезпеки відкриває широкі перспективи перед фахівцями-початківцями. Ця сфера динамічно розвивається, тому в неї спостерігається гостра нестача кваліфікованих працівників. Отже, підприємці готові платити високі зарплати всім, хто має в своєму розпорядженні достатні знання та навички для захисту мережі від хакерів. Крім того, сфера активно розвивається та вдосконалюється. Тобто створюються повноцінні підрозділи кіберполіції не лише на рівні різних країн, а навіть міждержавні структури. Тому кожен, хто пройшов курси Cisco Cyber ​​Ops Associate, протягом найближчих десятиліть без роботи не залишиться.

Базове навчання Cyber ​​Ops Associate / CCNA Cyber ​​Ops припускає вивчення безлічі різних тем. Зокрема перші ознайомлювальні модулі присвячені основам роботи у сфері кібербезпеки. Наприклад, у другому модулі вивчають:

  • особливості роботи спеціалістів з кібербезпеки;
  • тонкощі роботи сучасного центру керування безпекою;
  • ресурси, необхідні для початку кар'єри.

Ми викладаємо за авторською методикою, яка включає велику кількість практичних завдань. Більш того, ви зможете практикуватися на справжнісінькому мережевому обладнанні. Тобто зможете моделювати різні види атак та успішно з ними справлятися. Всі ці навички допоможуть вам швидко знайти роботу в галузі у максимально короткий термін. Також варто зазначити, що ми пропонуємо найактуальніші знання. Адже навчальні матеріали постійно оновлюються. Тобто за час навчання ви зможете опанувати всі сучасні інструменти.

Додаткова інформація

Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Києві завжди рада новим студентам. Записуйтесь на навчання та отримуйте найактуальніші знання. Ми завжди раді допомогти вам та підтримати на кожному етапі отримання знань. Чекаємо на вас на заняттях!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.