Cisco, мережна академія

Cyber ​​Ops Associate / CCNA Cyber ​​Ops. Операційна система Windows



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

А ви знали, що більшість користувачів у світі використовує ОС Windows? При цьому вона посідає останнє місце за рівнем безпеки серед усіх найпопулярніших операційних систем. Хакери знають, як багато у Windows багів, тому охоче їх експлуатують. Але є безліч способів надійно захистити ОС. І наш курс CCNA Cyber ​​Ops розповість про кожен із них. Бажаєте вчитися? Тоді приходьте на наше навчання у Києві або займайтеся дистанційно.

Головна мета

Якщо ви вмієте працювати з операційною системою Windows, перед вами відкривається безліч дверей. Адже, незважаючи на всі її недоліки, величезна кількість компаній та користувачів по всьому світу віддає перевагу використанню саме Windows. А все тому, що це максимально дружня користувачеві, проста та зручна система. У ній є все необхідне для повноцінного повсякденного використання. І наші курси CyberOps допоможуть захищати Windows на найвищому рівні.

Програма курсу

Навчання у третьому модулі починається з опису історії походження операційної системи Windows та її основних функцій. Наші курси CyberOps CCNA познайомлять вас з архітектурою системи та особливостями її роботи. Крім того, навчаючись за програмою Cyber ​​Ops Associate / CCNA Cyber ​​Ops, ви дізнаєтесь про:

  • конфігурації та моніторинг Windows;
  • особливості налаштування ОС;
  • забезпечення безпеки Windows.

Ви зможете у всіх подробицях розібратися в тому, які саме слабкі місця у є системи. І як найчастіше зловмисники реалізують свої атаки. Крім того, ви зможете потренуватися в рамках практичних завдань та на власному досвіді переконатися в надійності тих чи інших способів захисту системи. Додатково у підручнику ви знайдете перевірку знань, яка допоможе закріпити у пам'яті пройдений матеріал. Таким чином ви в терміновому порядку оволодієте вкрай корисними та актуальними знаннями.

Додаткова інформація

Впевнені, що знаєте про Windows достатньо? Академія Cisco на платформі SEDICOMM University пропонує вам перевірити свої знання! Приходьте на наші безкоштовні майстер-класи і переконайтеся, що дійсно вмієте працювати з Windows на рівні фахівця з кібербезпеки. Ну а ми у свою чергу із задоволенням допоможемо вам заповнити прогалини у знаннях. А якщо їх недостатньо, то й отримати фундамент, необхідний для побудови кар'єри у сфері ІТ. Багато наших випускників вже змогли досягти вражаючих успіхів, і ми впевнені, що і у вас все вийде. Приходьте до нас на заняття та почніть підвищувати свою кваліфікацію прямо зараз. Будемо раді бачити вас на наших заняттях!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.