Cisco, мережна академія

Cyber ​​Ops Associate/CCNA Cyber ​​Ops. Огляд Linux



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Вам відомо, що зараз операційна система Linux потрібна кожному айтішнику без винятку? І особливо це стосується фахівців з кібербезпеки. Саме тому курси з кібербезпеки найкращі Київ пропонують можливість отримання азів роботи з Linux. Ми допоможемо вам суттєво покращити навички. До того ж, у нас ви можете навчатися як дистанційно, так і відвідувати заняття у Києві.

Головна мета

Наш оновлений курс кібербезпеки Київ дозволить вивчити основи роботи з різним програмним забезпеченням Linux. Вони стануть вам у нагоді в першу чергу для того, щоб використовувати найнадійніші засоби моніторингу мережі. Окрім того, лише інструменти Linux дозволяють проводити найбільш якісні розслідування інцидентів кібербезпеки.

Програма курсу

Записавшись на курси спеціаліст з кібербезпеки Київ, ви навчитеся азам роботи з найбезпечнішою системою Linux. Крім того, у вас буде можливість повністю налаштувати цю операційну систему під свої робочі потреби та зробити з неї по суті повноцінну лабораторію для пошуку шкідливого ПЗ, протидії хакерам та перевірки ІТ-продуктів на надійність.

У процесі проходження курсу Cyber ​​Ops Associate / CCNA Cyber ​​Ops ви навчитеся працювати з:

  • оболонкою Linux;
  • Linux-серверами та клієнтами;
  • файловою системою та дозволами;
  • з графічними інтерфейсами.

Крім того, ви дізнаєтеся, що являє собою базове адміністрування сервера і як здійснюється робота на хості Linux. В результаті у вас з'явиться можливість самостійно реалізовувати базову безпеку Linux, використовувати оболонку Linux для керування текстовими файлами, а також використовувати інструменти для виявлення шкідливих програм на хості Linux.

Інструменти Linux мають широкі можливості для тонких налаштувань, дозволяють виявити найприхованіші вразливості та проблеми на етапі діагностики програмного та апаратного забезпечення. До того ж, за допомогою служб моніторингу Linux можна виявити будь-які спроби злому системи, наявність шкідливого ПЗ та багато іншого.

Додаткова інформація

Якщо ви хочете глибше вивчити Linux і більше дізнатися про особливості використання цієї операційної системи, то Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Києві запрошує вас на поглиблений курс Linux. За кілька місяців ви зможете не лише вивчити нове, а й підготуватись до сертифікації на посаду системного адміністратора. Ми допоможемо вам систематизувати вже наявні знання, поглибити їх та отримати нові актуальні інструменти для роботи.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.