Cisco, мережна академія

Cyber ​​Ops Associate/CCNA Cyber ​​Ops. Ethernet та інтернет-протокол, IP



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Як відомо, для переважної більшості атак хакерів необхідне мережне з'єднання. Адже вкрай складно заразити вірусом відокремлений від мережі пристрій. Тому курс з кібербезпеки Київ обов'язково містить навчання особливостям роботи протоколів Ethernet та IP, а також пояснення причин того, як саме вони підтримують мережевий зв'язок. І якщо ви теж хочете отримати знання з цієї теми, то пропонуємо пройти навчання у нас у Києві чи дистанційно.

Головна мета

Зараз кібербезпека є одним з найбільш перспективних напрямків, що активно розвиваються. Тому що все більше компаній переходить на ведення свого бізнесу за допомогою комп'ютеризації та впровадження мережевих технологій. Отже, дедалі більше хакерів намагаються нажитися на зламі як компаній, так і приватних користувачів. Крім того, активно процвітає промислове та урядове шпигунство. Наш курс кібербезпеки Київ навчить вас забезпечувати захист будь-якої системи на найвищому рівні.

Програма курсу

Особливість роботи з різними протоколами є важливою частиною навчання, якій кібербезпека курс Київ приділяє досить багато часу. У рамках вивчення роботи протоколів Cyber ​​Ops Associate / CCNA Cyber ​​Ops ми розглянемо такі теми:

  • Ethernet;
  • IPv4;
  • основи IP-адресації;
  • типи адрес IPv4.

Додатково ви дізнаєтеся про те, що являє собою шлюз за замовчуванням і як він забезпечує мережеву взаємодію. Більше того, розглянемо, яка довжина префікса IPv6 і як цей протокол підтримує мережеві комунікації. Також інструктор розповість, як робота з протоколами Ethernet та IP допомагає у забезпеченні безпеки.

Ми впевнені, що ці знання допоможуть вам не лише розширити свої професійні навички, а й вийти на новий рівень заробітку. Адже хороший ІТ-фахівець ніколи не зупиняється на досягнутому та постійно підвищує свою кваліфікацію.

Додаткова інформація

Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Києві завжди готова підтримати своїх студентів. Ми пропонуємо безліч знижкових програм, акцій та бонусів для тих, хто дійсно хоче отримати актуальні знання. Крім того, у нас ви можете отримати знижку на складання іспиту для індустріальної сертифікації. Її розмір залежить виключно від того, наскільки добре ви складете підсумковий іспит курсу. Якщо ви ще не визначилися, в якому напрямі хочете розвиватися, то й у цьому ми вам допоможемо. Пам'ятайте, що сила — в єдності. Будемо раді бачити вас на наших заняттях.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.