Cisco, мережна академія

Cyber Ops Associate / CCNA Cyber Ops: Протокол визначення адреси



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Якщо ви хочете здобути по-справжньому прибуткову професію, то саме час звернути увагу на курси CCNA Cyber Ops Львів. Вони допомагають здобути посаду спеціаліста з мережевої безпеки, затребувану у всьому світі. Адже мережі оточують нас усюди, і саме ці фахівці забезпечують безпеку кожного користувача. У нас ви можете пройти навчання як у Києві, так і дистанційно.

Головна мета

З кожним роком у світі залишається все менше людей, які б не користувалися інтернетом. Хтось воліє сидіти за комп'ютером, інші використовують планшети та смартфони. Проте так чи інакше у світі дедалі більше місця займають мережеві технології. Адже хтось має забезпечувати підключення до інтернету всіх цих мільярдів користувачів. Не сплять і хакери, які намагаються заманити себе видобуток. Тому ті, що проходять курси Cyber Ops Cisco Львів, ніколи не залишаться без роботи.

Програма курсу

Існує безліч різних навчальних програм, але не кожна з них може забезпечити повноцінним набором знань. Програму, яку пропонують наші курси Cisco Cyber Ops Associate Львів, розробили найкращі експерти Cisco. Разом з інструктором ви зможете вивчити безліч корисних та актуальних тем. Зокрема, ви навчитеся розумітися на особливостях роботи з протоколом визначення адреси.

Докладніше в рамках вивчення цього питання ви дізнаєтеся про:

  • MAC-адреса та IP-адреса;
  • ARP;
  • проблеми з ARP;
  • особливості використання протоколу визначення адреси.

Ви зможете дізнатися, як провести аналіз PDU протоколу визначення адреси у мережі. А також у подробицях вивчіть нюанси роботи MAC-адреси та IP-адреси. Додатково з інструктором ви проаналізуєте ARP, вивчивши Ethernet кадри. І зрозумієте, як запити ARP впливають на продуктивність мережі та хоста.

Всі ці відомості допоможуть вам за короткий час підготуватися до індустріальної сертифікації та стати затребуваним фахівцем у будь-якій країні світу. Адже компанія Cisco готує найкращих експертів у сфері безпеки мережевих технологій. А ми, у свою чергу, завжди готові допомогти вам отримати всі необхідні знання. Будемо раді бачити вас на заняттях.

Додаткова інформація

Ну а якщо ця тема здається вам занадто складною, то краще почати з азів. Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Львові пропонує освіту у сфері кібербезпеки з нуля до найвищого рівня. Звертайтеся до нас будь-яким зручним для вас способом, і наш менеджер допоможе вам вибрати програму навчання, яка максимально відповідає вашим навичкам та цілям.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.