Cisco, мережна академія

Cyber Ops Associate / CCNA Cyber Ops: Транспортний рівень



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Вам відомо, що модель OSI має цілих сім рівнів? І транспортний рівень має дуже велике значення. Якщо ви навчитеся забезпечувати його безпеку, то станете незамінним співробітником будь-якої сучасної компанії. А навчити вас цьому може наш курс CCNA Cyber Ops Львів. Ви можете навчатися у нас дистанційно чи відвідувати заняття у Києві.

Головна мета

Ми впевнені, що саме розвиток мережевих технологій забезпечить людству щасливе майбутнє. Але хакери не сплять і постійно намагаються перешкодити користувачам. Тому компанії всього світу потребують висококласних фахівців, які готові захистити мережу від зловмисників. Наші курси CyberOps Львів допоможуть вам стати саме таким фахівцем та отримати актуальні знання з кібербезпеки.

Програма курсу

Модель OSI дозволяє різним мережевим пристроям взаємодіяти один з одним. Вона нараховує сім рівнів такої взаємодії. Четвертим за рахунком, але не зі значимості, є транспортний рівень. Саме на цьому етапі взаємодії між мережевими пристроями відбувається доставка даних. Безперечно, саме цей рівень цікавить зловмисників найбільше. Адже зазвичай вони полюють саме за інформацією, що передається. Наші курси CyberOps CCNA Львів дозволять вам навчитися захищати дані від хакерів.

У процесі навчання мережевої безпеки ви дізнаєтесь про:

  • характеристики транспортного рівня;
  • особливості встановлення сеансу транспортного рівня;
  • забезпечення надійності транспортного рівня.

Інструктор у подробицях розповість, як протоколи транспортного рівня підтримують мережеві функції. Крім того він пояснить, як транспортний рівень встановлює сеанси зв'язку. В результаті ви дізнаєтесь, як транспортний рівень встановлює надійний зв'язок. А також про можливі засоби захисту інформації на транспортному рівні. Всі ці навички допоможуть вам не лише навчитися захищати мережу від зловмисників, а й запобігати більшості спроб злому.

Додаткова інформація

Ми впевнені, що у світі дуже мало гарних фахівців у галузі інформаційних технологій. Найчастіше багатьом не вистачає систематизації знань та стабільного підвищення кваліфікації. Але Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Львові завжди готова допомогти! Ми зібрали найкращі освітні програми від експертів з усього світу. Об'єднали їх із нашою авторською методикою викладання. І готові допомогти підготуватись до різних індустріальних сертифікацій за максимально короткий термін. Будемо раді бачити вас на заняттях!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.