Cisco, мережна академія

Cyber Ops Associate / CCNA Cyber Ops: зловмисники та їх інструменти



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Якщо ви думаєте, що атака хакера — це загроза для великих компаній і знаменитостей, то це не так. Практично кожна людина, яка користується інтернетом, хоч раз ставала жертвою хакерів і шахраїв. І ніхто з нас не застрахований від повторного втручання зловмисників у наше життя. Хочете навчитися захищати себе, своїх близьких та компанії від хакерів? Тоді записуйтесь на курси Cyber Ops Кривий Ріг. Ми пропонуємо як навчання у форматі онлайн, так і у Києві.

Головна мета

Насамперед варто зрозуміти, чим саме можуть нашкодити хакери. Як тільки ви виходите в мережу, то автоматично стає потенційною жертвою. Зловмисники фізично не можуть атакувати кожного відвідувача мережі у світі. Тому вони вигадали ботів, які самостійно вишукують потенційних жертв і намагаються завдати їм шкоди. Навчання CCNA Cyber Ops курси Кривий Ріг допоможе вам навчитися розпізнавати атаки ботів та хакерів.

Програма курсу

Більшість сучасних атак, що відбуваються в автоматичному режимі, виглядають досить просто. Боти сканують мережу на наявність незахищених підключень. І тільки-но виявляють таке, відразу ж направляють туди програми розвідки. Вони, у свою чергу, сканують мережеві пристрої на наявність бекдорів та вразливостей. І якщо їх виявляють, то впроваджують у систему вірус. Найчастіше це крихітний вірус для створення ботнету або майнера, якій складно виявити звичайним антивірусам та брандмауерам. Адже, щоб знати, що шукати, необхідно як мінімум пройти курси Cisco Cyber Ops Кривий Ріг.

Зловмисники постійно поповнюють асортименти своїх інструментів для атак. Зараз вони вже з легкістю впроваджують віруси в розумні пристрої (наприклад, фітнес-браслети, електронні замки та веб-камери). Всі ці пристрої чудово підходять як для створення ботнету, так і для проникнення в домашню мережу.

Серед основних різновидів атак можна виділити:

  • розвідку ботів;
  • пошук вразливостей;
  • використання вірусів;
  • використання шпигунських програм.

Проте грамотно побудована інфраструктура захисту від хакерських загроз здатна убезпечити мережу та пристрої від цих атак. Боти просто проігнорують захищену мережу. А отже, хакеру цілеспрямовано доведеться підбирати інструменти для атаки. Що, у свою чергу, вже малоймовірно, так як зазвичай і справді стосується відомих компаній, об'єктів забезпечення інфраструктури, знаменитостей та державних органів. І оскільки зловмисники постійно вигадують нові інструменти, мало просто один раз створити захист — необхідно його підтримувати та вдосконалювати.

Додаткова інформація

Якщо ви хочете отримати прибуткову та затребувану професію в короткий термін, то Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Кривому Розі буде рада допомогти вам у цьому. Ми пропонуємо авторську методику навчання, яка лише за кілька місяців зробить із вас співробітника, незамінного в кожній компанії. Почніть навчання зараз та отримайте бонуси, які дозволять ще більше дізнатися про сферу інформаційних технологій та знайти в ній своє місце. Ми будемо раді бачити кожного з вас на наших заняттях!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.