Cisco, мережна академія

Cyber Ops Associate/CCNA Cyber Ops, контроль доступу



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Бажаєте стати супергероєм для будь-якої компанії? Курси Cyber Ops Херсон навчать вас аналізувати інформаційні потоки, виявляти підозрілу активність та реагувати на кібератаки у реальному часі. Ці навички дозволять вам стати фахівцем, який може ефективно забезпечувати безпеку інформації та захищати організації від кіберзагроз. Пройти навчання у нас ви можете будь-яким зручним способом: дистанційно або у Києві.

Головна мета

Мета вивчення CCNA Cyber Ops курси Херсон полягає в тому, щоб познайомити вас з основними стандартами та методиками кібербезпеки, що використовуються у світових корпораціях. Курс допоможе зрозуміти, як правильно оцінювати ризики та вживати відповідних заходів щодо захисту інформації в рамках будь-якої компанії.

Програма курсу

Чи бувало так, що під час роботи за комп'ютером в офісі адміністратор обмежував вам якусь дію? Наприклад, ви не могли видалити або змінити системну папку, встановити програму зі стороннього джерела або навіть просто завантажити файл? Всі ці обмеження є однією з граней масштабної концепції контролю доступу. В даному випадку мета не просто перешкодити користувачеві вчинити ту чи іншу дію, але й не дати хакеру, який не має прав адміністратора, перехопити контроль. Це найпростіша лінія оборони від зловмисників через контроль доступу, але насправді їх досить багато.

Компанія Cisco тривалий час працювала над забезпеченням безпечного дистанційного доступу до мережного обладнання. Результатом стала концепція AAA, що складається з наступних граней:

  • authentication (автентифікація);
  • authorization (авторизація);
  • accounting (облік).

Розпочавши вивчати курси Cisco Cyber Ops Херсон, ви зможете дізнатися всі подробиці про використання та експлуатацію AAA для керування доступом до мережі. Також інструктор докладніше розповість про контроль доступу, як спосіб захисту мережі.

Також ви познайомитеся з операційною системою Cisco IOS, на якій працює мережеве обладнання Cisco. І навчитеся захищати його від найнебезпечніших і найскладніших хакерських атак.

Додаткова інформація

Вже готові розпочати шлях до набуття суперздібностей? Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Херсоні покаже, як ними опанувати та керувати! Ми покроково проведемо вас від азів, до найскладніших та найцікавіших тем. Ви отримаєте всі необхідні навички, які зможете застосовувати у роботі відразу після навчання. Крім того, ми підкажемо, як правильно скласти резюме, щоб знайти роботу без досвіду та з гарною зарплатою. Це реально!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.