Cisco, мережна академія

Cyber Ops Associate/CCNA Cyber Ops. Оцінка вразливостей кінцевих пристроїв



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Кінцеві пристрої дуже вразливі до атак хакерів. Зловмисники використовують для злому віруси, вразливості, бекдори, фішинг та соціальну інженерію. Тому фахівцеві дуже важливо вміти оцінювати вразливість кінцевих пристроїв для їхнього захисту. Щоб цьому навчитися, приходьте на курси з фахівця з кібербезпеки Херсон. Ми проводимо заняття у Києві, а також в онлайн-форматі.

Головна мета

Важливо розуміти, що саме кінцеві пристрої є основними основними вмістилищами конфіденційної інформації, оскільки призначені для роботи з нею. Отже, зламування комп'ютерів, ноутбуків, планшетів, смартфонів і серверів є для зловмисників пріоритетним завданням. Існує безліч способів забезпечення безпеки кінцевих пристроїв, про які розповідають курси кібербезпеки з нуля Херсон.

Програма курсу

Жодна програма не може бути повністю безпечною. Особливо це стосується ПЗ, яке забезпечує роботу складної обчислювальної техніки. Безліч аналітиків уважно стежать за появою кожної вразливості, каталогізують її та вносять до загального реєстру. Тим не менш, існує величезна кількість обладнання, тоді як на пошуки кожної вразливості потрібно багато часу. І нерідко хакери встигають першими виявити баг, який використовують для атаки на кінцевий пристрій.

Щоб систематизувати знання про вразливості, фахівці створили Загальну систему оцінки вразливостей (CVSS). Це стандарт, який використовується для оцінки рівня серйозності багів додатків та систем. За допомогою класифікації CVSS розробники розуміють, наскільки критичним є баг, і як його необхідно усунути.

У класифікації CVSS існує шкала оцінки вразливості від 0 до 10, де 10 — найнебезпечніший баг, а 0 — повна їхня відсутність. Найчастіше критичні вразливості отримують оцінку в 9 з лишком балів. Докладніше про CVSS можуть розповісти будь-які безкоштовні курси з кібербезпеки Херсон.

Для оцінки вразливості кінцевого пристрою фахівці використовують:

  • пентест;
  • аналіз взаємодії ПЗ;
  • профілювання мережі.

Тільки після отримання всебічної інформації про баг і причини його виникнення можна зрозуміти, як саме його позбутися. А вже потім застосувати методи захисту пристрою від майбутніх зломів.

Додаткова інформація

Бажаєте дізнатися більше про безпеку кінцевих точок? Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Херсоні буде рада допомогти вам отримати всі необхідні знання. А також підготуватися до складання іспиту для міжнародної сертифікації у сфері кібербезпеки.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.