Cisco, мережна академія

Cyber Ops Associate/CCNA Cyber Ops. Дані, зібрані системами забезпечення безпеки



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Моніторинг безпеки — це процес збирання, аналізу та інтерпретації різних типів даних, які можуть вказувати на можливі загрози у безпеці. Існує безліч типів даних, які можуть збирати системи безпеки. Наші курси Cyber Ops Миколаїв допоможуть вам навчитися розумітися на кожному з них. Навчатися у нас можна як дистанційно, так і у Києві.

Головна мета

Важливо розуміти, що в моніторингу безпеки використовуються різні типи даних, які можуть допомогти виявити та запобігти загрозам безпеці. Крім того, існує безліч інструментів та технологій, які допомагають збиранню, аналізу та інтерпретації цих даних. І CCNA Cyber Ops курси Миколаїв дозволяють навчитися працювати з найактуальнішими з них.

Програма курсу

Під час збирання даних для моніторингу мережевої безпеки найчастіше доводиться працювати з:

  • логами;
  • системними повідомленнями;
  • даними мережевого трафіку;
  • інформацією про користувачів;
  • аудиторськими записами;
  • даними про додатки.

Наші курси Cisco Cyber Ops Миколаїв всебічно розглядають кожен із цих типів даних. Ймовірно, ви зможете дізнатись про них багато нового.

Наприклад, що, з погляду безпеки, є логі? Це файли, які містять записи про дії, що відбуваються у системі або програмі. Логи можуть містити інформацію про вхід до системи, зміну паролів, зміну прав доступу та інші події, які можуть вказувати на можливі загрози безпеці.

Не менш важливими є й системні повідомлення. Тобто повідомлення, які генеруються операційною системою чи додатком. Вони можуть вказувати на різні проблеми в ОС, у тому числі на вразливість безпеки.

Також інтерес представляє моніторинг даних мережевого трафіку. Це дані, що передаються через мережу і які можуть вказувати на можливі атаки або порушення безпеки. Наприклад, невірний обсяг трафіку або мережеві пакети з невірними заголовками можуть вказувати на спроби атаки або порушення безпеки.

Чи хотіли б ви дізнатися більше про особливості роботи з даними з точки зору безпеки? А також про те, як треба проводити моніторинг та працювати з мережевим журналом? Будемо раді допомогти вам!

Додаткова інформація

Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Миколаєві завжди відкрита для учнів, які хочуть здобути нову професію або підвищити свою кваліфікацію. Ми розуміємося на навчанні, а тому з впевненістю можемо гарантувати вам результат. Приходьте на наші заняття і на власному досвіді переконайтеся, наскільки цікаво вчитися.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.