Розвиваючі заняття для дітей від 3х років



  • 1 200 грн

Про курс

Заняття з дітьми за нашою інноваційною програмою Розвитку та піклування за дитиною спрямовані на подальший розвиток і поглиблення навичок, які вони почали формувати.

Основними векторами розвитку на цих заняттях є:

  • Розвиток мови та мовлення: Заняття спрямовані на розширення словникового запасу, удосконалення вимови та розвиток навичок комунікації. Чим керуються наші педагоги: читання книг, оповідання, ігри зі словами, рольові ігри та діалоги, щоб стимулювати розвиток мови у дітей.
  • Розвиток когнітивних навичок: Заняття допомагають розвивати мислення, пам'ять, уяву та просторове мислення. Види діяльності на заняттях: ігри з пазлами, конструкторами, ігри на сортування та класифікацію, завдання та головоломки, щоб розвивати логічне мислення та пробуджувати допитливість.
  • Фізичний розвиток: Заняття спрямовані на розвиток моторики, координації та фізичної активності. Включаючи ігри з м'ячами, стрибки, повзання, біг, ходіння по лінії, гімнастику та танці, щоб розвивати моторні навички та силу тіла.
  • Соціально-емоційний розвиток: Заняття допомагають розвивати соціальні навички, емоційне самоусвідомлення та управління емоціями. Це ігри з ролями, спільні творчі проекти, обговорення почуттів та емоцій, щоб розвивати навички співпраці, емпатії та саморегуляції.
  • Творчий розвиток: Заняття спрямовані на розвиток творчого мислення, уяви та самовираження. В тому числі малювання, ліплення, музичні ігри, танці, драматичну гру та конструювання, щоб розвивати творчі навички та самовираження.

Мета розвиваючих занять для дітей 3-4 років полягає в тому, щоб підтримувати та просувати їх розвиток у всіх ключових галузях, включаючи мову та мовлення, когнітивні навички, фізичну активність, соціально-емоційний розвиток та творчість.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, коледжі в Харкові, репетиторів в Харкові, тренінги в Харкові, роботу в Харкові.