Cisco, мережна академія

Cisco Networking Basics. Комунікації у глобалізованому світі



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Мережеві технології — це один із найважливіших напрямів ІТ, який необхідно знати кожному, хто хоче побудувати кар'єру в цій галузі. Наші курси підвищення кваліфікації Київ підходять для всіх бажаючих дізнатися, що собою представляють мережі, і як з ними працювати.

Головна мета

Нові курси Cisco Київ призначені для новачків, яким необхідні базові навички роботи з мережами. Ми пропонуємо інтерактивний підручник із простим викладом матеріалу, велику кількість лабораторних робіт, лекції в онлайн-форматі та можливість підготовки до актуальної індустріальної сертифікації.

Програма курсу

Мережі оточують нас усюди. Будь-яке обладнання, підключене одне до одного чи Інтернету, використовує мережу — дротову чи бездротову. Таким чином, всі наші комунікації відбуваються за рахунок використання мереж. Тому будь-яка професія, яка пов'язана з використанням апаратного або програмного забезпечення тією чи іншою мірою, передбачає необхідність вивчення мережевих підключень.

Наше навчання Cisco Київ дозволить вам отримати основні знання з мереж не тільки для роботи, але й для особистого користування. Наприклад, після закінчення навчання ви зможете:

  • розбиратися в типах та різновидах мереж;
  • налаштовувати домашні мережі;
  • налаштовувати локальні та віртуальні мережі;
  • забезпечувати захист мережевих підключень від хакерів.

Крім того, ви зможете дізнатися більше про те, як відбувається передача даних через мережу, що являє собою пропускну здатність мережі, і як вона впливає на продуктивність. Також інструктор докладно пояснить особливості масштабування мережі за умов зростання підприємства.

Додаткова інформація

Хочете розпочати свою кар'єру в ІТ? Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Києві пропонує авторську методику викладання, яка спрямована на отримання знань у короткі терміни. Ви отримаєте безліч практичних навичок та зможете стати професіоналом у ІТ.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.