Cisco, мережна академія

Cisco Networking Basics. Мережеві компоненти, типи та з'єднання



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

В рамках вивчення мережевих технологій пропонуємо вам розібратися в особливостях влаштування мережі. Наші курси підвищення кваліфікації Харків розраховані як на фахівців, які хочуть здобути базові знання з мереж, так і на новачків. У нас ви можете навчатися у Києві або в онлайн-форматі.

Головна мета

Ми точно знаємо, як зробити з вас ІТ-фахівця, за яким полюватимуть найбільші компанії. Спочатку, почніть вивчати курси Cisco Харків, які дозволяють підготуватися до індустріальної сертифікації. Ми допоможемо вам покращити наявні навички та придбати нові. А також з найбільш ініціативними студентами розглянемо перспективи подальшої роботи в галузі.

Програма курсу

Якщо ви читаєте цей текст, то користуєтеся мережевими технологіями. Але для співробітника ІТ-сектору цього мало. Необхідно знати, як саме працюють мережі, як вони влаштовані, як взаємодіють з обладнанням.

Актуальне навчання Cisco Харків пропонує покроково розібратися в тому, якими типами мереж ви щодня користуєтеся, а які можна налаштувати на підприємстві. Крім того, ви дізнаєтеся про компоненти та особливості з'єднання мереж.

Пройшовши навчання, ви зможете:

  • зрозуміти, що являють собою клієнти та сервери в рамках мережевої інфраструктури;
  • навчитися розрізняти ролі пристроїв у мережевій інфраструктурі;
  • дізнатися, які існують варіанти підключення до інтернет-провайдеру.

Наші інструктори не лише дадуть вам теоретичні знання, а й проведуть низку практичних робіт, які моделюють повсякденні робочі завдання. Таким чином у вас з'явиться досвід, необхідний роботодавцям.

Додаткова інформація

Для всіх своїх студентів Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Харкові пропонує найкращі умови вивчення мережевих технологій. Ви отримуватимете зворотний зв'язок від інструктора та кураторів курсу, а також зможете підготуватися до складання іспиту для отримання міжнародного сертифікату за мережевими технологіями.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.