Cisco, мережна академія

Cisco Networking Basics. Створення домашньої мережі



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Вивчення мережевих технологій найпростіше починати з розуміння принципів роботи пристроїв, які оточують нас. Саме тому базові курси підвищення кваліфікації Львів пропонують насамперед зосередитись на налаштуванні мереж для особистого користування. Це найпростіший спосіб отримати практичні навички та розібратися в особливостях роботи з мережами. Навчання у нас ви можете проходити у Києві, а також у режимі онлайн.

Головна мета

Оскільки мережеві технології міцно увійшли до нашого життя, роботодавці вимагають їхнього розуміння хоча б на базовому рівні. Особливо це стосується професій ІТ-сектору. Наші курси Cisco Львів допоможуть не тільки отримати всі необхідні знання, але й освоїти навички, які можна буде застосовувати як у побуті, так і на роботі.

Програма курсу

Починається навчання Cisco Львів мережевим технологіям з основ. І насамперед це стосується розуміння, які саме мережі оточують вас щодня. Ваш ноутбук, ПК та смартфон підключені до Wi-Fi? Мобільний оператор дав вам можливість використати декілька гігабайт інтернету на місяць? Ваші навушники та годинник підключаються до смартфонів через Bluetooth? Все це мережі.

Протягом навчання ви будете проходить різні лабораторні роботи, слухати лекції, виконувати домашні завдання. Все це дозволить вам навчитися налаштовувати:

  • вбудований бездротовий маршрутизатор та бездротовий клієнт для безпечного підключення до інтернету;
  • інші бездротові пристрої для безпечного зв'язку;
  • різні пристрої, об'єднанні у єдину мережу.

Також ви дізнаєтеся, які компоненти необхідні для побудови домашньої мережі, про налаштування дротових та бездротових пристроїв. І навчитися розрізняти стандарти бездротового зв'язку.

Додаткова інформація

Чи плануєте ви побудувати кар'єру у сфері інформаційних технологій? Немає нічого простішого! Академія Cisco на платформі SEDICOMM University у Львові пропонує авторську методику викладання, яка дозволить вам отримати всі необхідні знання у максимально короткий термін.

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних ресурсів:

Щоб записатись на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації та пропозицій!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.