Автошкола



Про курс

«Форсаж-21» – це акредитована автошкола з розвиненою мережею філіалів у різних районах Харкова, яка щороку випускає близько 6 тисяч водіїв найпопулярнішої категорії В, а за понад 15-річну історію свого існування навчила понад 80 тисяч автомобілістів! Одним із них можете стати і ви, адже тут запрошують на навчання всіх охочих – як повних новачків, котрі жодного разу не сідали за кермо, так і тих, хто вже має водійське посвідчення, але розгубив навички або й узагалі недоотримав їх у попередній автошколі, а ще, звісно, майбутніх автоледі.

Навчання у автошколі «Форсаж-21» триває 2.5 місяці. Його програма включає:

1. Курс теоретичного навчання. Заняття відбуваються в очному форматі в сучасних аудиторіях або онлайн під керівництвом досвідчених викладачів-наставників. Навчайтеся в найзручніший для вас час – вранці або ввечері, в будні чи вихідні.

2. Практичне водіння під наглядом урівноважених і терплячих інструкторів за принципом «поступово від простого до складного». Так, спершу воно проходить на спеціальних навчальних майданчиках, а після здобуття початкового досвіду й закріплення базових умінь і навичок вас чекають виїзди на вулиці Харкова з інтенсивним рухом для повного занурення в дорожню обстановку.

При цьому за власну безпеку можна не хвилюватися: інструктор, що сидить поруч, за потреби може втрутитися в процес водіння завдяки наявності додаткового комплекту педалей. Проходження проблемних маршрутів разом із ним дозволить позбутися страху і надасть віру у власні сили.

Після завершення практичного навчання ви вміло кермуватимете навіть на завантажених автошляхах без страху потрапити в ДТП, майстерно контролюватимете транспортний засіб на ділянках з поганим покриттям, спокійно їздитимете в сутінках та вночі, вчасно реагуватимете на дорожніх хуліганів.

3. Організоване складання іспитів в територіальному СЦ з морально-психологічною підтримкою учня.

Крім того, автошкола пропонує курс відновлення водійських навичок і перепідготовку водіїв. Остання, зокрема, передбачає практичні заняття за індивідуальним маршрутом, відпрацювання інтенсивного руху, пересування складними ділянками доріг Харкова, навчання паркуванню та контраварійну підготовку.

Особливості та переваги автошколи «Форсаж-21»:

  • Регулярний набір в нові групи.
  • 8 філій в різних частинах Харкова, до кожної з яких легко дістатися громадським транспортом або на таксі.
  • Сучасні навчальні майданчики по всьому місту.
  • Найбільший парк навчальних авто в Харкові – серед них Daewoo, Chevrolet, Hyundai, Kia тощо.
  • Машини з АКПП та МКПП на ваш вибір.
  • Контроль роботи інструкторів, що включає їхній інструктаж і миттєве реагування на зауваження чи скарги з боку учнів.
  • Кваліфіковані викладачі – не тільки теоретики, а й самі чудові водії, які регулярно проходять тестування на знання ПДР, щоб ви отримували лише актуальні знання.
  • Комфортна та приємна атмосфера.
  • Доступні ціни за якісні послуги.
  • Поетапна оплата без додаткових платежів.
  • Знижки при записі онлайн.

Крокуйте до своєї мрії разом з автошколою «Форсаж-21»!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, коледжі в Харкові, репетиторів в Харкові, тренінги в Харкові, роботу в Харкові.