Професійна художня студія, малюнок та живопис



  • 300 грн за заняття

Про курс

Професійна художня студія Art Studio SK, навчання для дорослих/підлітків та дітей в студії та онлайн👨‍🎨

Куратор студії і викладач - професійний практикуючий художник з художньою освітою. Викладала малюнок й живопис для дорослих та дітей у Франції (Ніца, Канни).

Софія приймала й приймає участь в міжнародних виставках, друкувалась у французькій пресі. Роботи знаходяться в приватних колекціях європейців.

✅Ми не пливемо по течії зі стандартними навчальними програмами, а маємо спеціально розроблені програми для навчання дітей/підлітків, створені спільно з європейськими експертами- практикуючим скульптором, художником, викладачем (Lycée and an academy for continuing education, Bavaria), учасником багатьох міжнародних виставок Райнером Бюхнер (Rainer Büchner), а також спільно з асоціацією Арт Кварц (Arts Quartz) в Ліоні при підтримці президента асоціації Луіса Гонзалеза (Lois González).

Вміти малювати - не означає вміти вчити.

Подивіться на роботи учнів студії та зробіть свої висновки! На групових заняттях у викладача індивідуальний підхід і максимальна увага приділяється кожному.

Ми маємо ціль. Ми будуємо фундамент для творчого генофонду нашої країни. Ми ростимо геніїв та професіоналів.

В нас проходять онлайн лекції з європейськими митцями. Ми організовуємо виставки, відвідуємо культурні заходи, організовуємо цікаві майстер-класи, арт вечори, воркшопи та ще багато цікавого з креативними підходами.

✅Ми вивчаємо сучасне й класичне мистецтво, а не просто малюємо.

✅Ми всебічно розвиваємо українське суспільство в мистецтві. Ми розслабляємось і поглинаємо в світ мистецтва.

✔️Навчання основам академічного малюнку та живопису, основам композиції, кольорознавству, історії мистецтв, вивчення різноманітних матеріалів та технік.

✔️Арт зустрічі та організація художніх виставок. Онлайн міні-лекції з європейськими митцями. 

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.