Професійна підготовка водіїв



  • 5 000 грн

Про курс

Навчання в автошколі відіграє важливу роль у підготовці осіб до безпечного та відповідального кермування. Водіння транспортного засобу потенційно небезпечна діяльність, а відповідне навчання допомагає людям засвоїти необхідні навички та знання для уникнення аварій та інших небезпечних ситуацій на дорозі.

Людина, яка вирішила сісти за кермо, часто губиться, не знаючи, як і що робити. Відвідування теоретичних і практичних курсів - це не просто необхідність, це те, що обов'язково потрібне кожному, хто в майбутньому планує отримати водійське посвідчення. Автошкола iDrive допоможе вам у цьому. Найкращі спеціалісти займаються професійною підготовкою водіїв за категоріями: А1, А, В, С1, С, D1, D, СE.

Професійна підготовка водіїв в автошколі "iDrive"

На нашому курсі вас навчить вас керувати автомобілем, виконувати різні маневри, правильно паркуватися, розуміти механічні аспекти авто . Це допоможе вам стати впевненим водієм та уникнути неприємностей на дорозі.

Навчання є важливою частиною процесу отримання водійських прав і гарантує, що водії мають необхідні знання та навички для безпечного та відповідального водіння.

[відкрити контакти]+38(099)161-74-73 Телефонуйте, задавайте питання та залишайте заявку на навчання.

м. Луцьк вул. Словацького 7, 3 поверх, 305 кабінет Адреса

Instagram - idrive_lutsk

Facebook - Avtoshkola IDrive Lutsk

Youtube - Автошкола iDrive Tiktok - Автошкола iDrive_Lutsk

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.