Optima Academy

Об’єктно-орієнтоване програмування C#. Дистанційний для дітей



  • 1 600 грн на місяць

Про курс

Дистанційний курс «Об'єктно-орієнтоване програмування C#» надасть слухачам розширені знання й глибоке розуміння парадигми об'єктно-орієнтованого програмування на мові C#. Учні зможуть використовувати ці навички для створення складних програм і реалізації власних проєктів у світі програмування.

Програма пропонує доступний та зручний процес навчання. Учасники починають з вибору курсу й отримують доступ до всіх матеріалів. Заняття та уроки відбуваються за індивідуальним графіком. Загалом потрібно пройти 68 уроків, які допоможуть глибоко зануритися в предмет і розширити свої знання.

Кожне заняття містить кілька елементів, що сприяють навчанню. Учасники отримають можливість переглядати відеоуроки та презентації, читати текстові матеріали й вивчати приклади коду. Також передбачені тести для самоаналізу й домашні завдання, які допоможуть закріпити отримані знання. Раз на тиждень – онлайн-консультація з ментором, де можна поставити будь-які питання й отримати розгорнуті відповіді.

Після проходження курсу учасники отримають:

  • знання й навички застосування та реалізації парадигм об’єктно-орієнтованого програмування на прикладі мови програмування високого рівня C#;
  • сертифікат Академії прикладної програмної інженерії Оптіма.
Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.