Тренінговий Центр Наталії Сабліної

Дитяча психологія та психотерапія сімейного подружжя. Вплив війни на стосунки



  • 4 800 грн за курс (замість 7800 грн у мирний час)

Про курс

Запрошуємо на навчально-терапевтичний  онлайн-курс  підвищення кваліфікації  «Дитяча психологія та психотерапія сімейного подружжя. Вплив війни на стосунки»

Курс спрямований на підготовку фахівців у галузі дитячої психології та сімейної  психотерапії. 

Курс буде корисним для психологів, психотерапевтів, педагогів, тренерів, лікарів,  спеціалістів допомагаючих професій.

Тривалість повного курсу – 3 місяці. 5 практичних онлайн тренінгів (90% практики) по 8 академ годин  (40 годин) + практична частина (20 годин)

Навчання інтерактивне: поєднується теорія, розбір методик, аудіо та відеоматеріали.

 Навчання проводиться у доступному форматі – курс може освоїти будь-який спеціаліст допомагаючою сфери, який потребує профільних знань дитячої психології.

 Навчання проводиться у закритій терапевтичній групі – це означає, що всі методики та вправи ви відпрацьовуєте на собі та окрім знань отримуєте терапевтичний ефект у безпечних комфортних умовах групової динаміки.

  • Після закінчення курсу видається сертифікат про підвищення кваліфікації державною мовою від Тренінгового Центру Наталії Сабліної та ГО "Міжнародна асоціація психологів та тренерів-експертів". Також ви можете замовити додатково сертифікат англійською мовою.
  • Наші документи (сертифікати, свідоцтва, тощо) можуть бути зараховані у підвищення кваліфікації, оскільки вони повністю відповідають вимогам пункту 13 Порядку підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників, що затверджений постановою Кабінету Міністрів України №800 від 21.08.2019 р., і набув чинності 03 вересня 2019 року.

Умови сертифікації: участь по можливості у всіх модулях та практикумах, виконання домашніх завдань, сертифікаційна робота.

Програма курсу

  1. Подружні стосунки, як об'єкт роботи психолога. Сім'я ташлюбно-сімейні вдносин. Життєвий цикл сім'їта стадії. Психологічна сумісність сучасної сім'ї. Психологічне забезпечення сімейного консультування.
  2. Робота психолога з  дітьми. Робочий простір у кабінеті дитячого психолога, предмети та інвентар.Розвиток дитини як суб’єкта. Вікові кризи дітей.  Психічні стани дітей з якими частіше стикаються дитячі психологи (страхи, гіперактивність, дитяча агресія, сором’язливість, енурез, гризіння нігтів, тривожність та інше). Арт-терапія в діяльності дитячого психолога  (методи роботи, практики, вид діяльності). Практичні методи роботи з сім’єю дитини.
  3. Робота дитячого психолога з дітьми з особливими освітніми потребами.Сукупність виховання та навчання дітей з особливими освітніми потребами.Психодіагностична робота практичного психолога з особливими  дітьми. Особливості розвитку у дітей з особливими освітніми потребами (пізнавальний розвиток, психомоторний розвиток, комунікативна компетентність).Психологічна підтримка батьків, які мають дитину з особливими освітніми потребами. Безумовне прийняття батьками своїх особливих дітей.Напрями професійної діяльності психолога з дітьми ООП
  4. Особливості використання психотерапевтичних технік в сімейній психотерапії. Методи і методики дослідження сімейної взаємодії. Вплив сімейних взаємин на професійну діяльність людини.Стан шлюбу в окремих життєвих кризах. Психологічне  забезпечення сексуальності. Психофізіологічні прояви сексуальності у чоловіків та жінок. Психогігієна шлюбу.
  5. Сімейні стосунки на відстані під час війни: виклики та перспективи збереження. Вплив сімейних проблем на військовослужбовців.Моделі психологічної допомоги дружинам демобілізованих військовослужбовців.

 Фінальний практикум. Сертифікація.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.