Lemon.School, IT-курси

Верстка сайтів, веб розробка, frontend, html, css, js



  • 14 200 грн за курс

Про курс

Курс для тих, хто не боїться коду, складних але цікавих тасків і високої зарплатні в баксах. Бо по-іншому у Front-end не буває.

Що ти будеш робити, коли станеш девелопером? Верстати веб-сторінки так, аби точно передати роботу дизайнера, адаптувати сайти під різні пристрої і прописувати логіку роботи клавіш. Це ще не все, але про більше ми розкажемо потім.

Тут про Front-end

Це доволі легкий спосіб увійти до IT-індустрії, але працювати на курсі все одно доведеться багато. Під час навчання ти познайомишся з останньою версією мови HTML5 і стилів CSS3. Це дасть змогу створювати інтерактивні веб-сторінки, які будуть основою майбутнього сайту.  

Ти навчишся розумітись в IT та створювати від макетів у Figma до адаптивного документа.

➡️ Детальна програма online курсу Front-end (HTML/CSS +JS) ⬅️

Безкоштовна консультація:

📱Дзвони: [відкрити контакти](099) 606-66-77
💬 Пиши у телеграм: https://t.me/lemon_school

Курси Front-end Розробки: HTML, CSS та JS

Сучасний веб розробник повинен володіти широким спектром технологій, а фронтенд є основою для створення інтерактивних та естетично привабливих веб-сайтів. Онлайн курси веб розробки  пропонують вивчення HTML і CSS — мов, які є фундаментом для будь-якого веб-сайту. Також важливою частиною фронтенд навчання є освоєння JavaScript, який додає сайтам динаміки та інтерактивності.

Навчання з працевлаштуванням

Курси з працевлаштуванням надають не тільки теоретичні знання, але й практичний досвід, який значно підвищує шанси на успіх у пошуку роботи після завершення навчання. Вартість online курсів фронтенд розробки може залежати від багатьох факторів, зокрема від тривалості та інтенсивності курсу, а також від репутації навчального закладу. Ціна курсу — це інвестиція в професійне майбутнє, яка з часом окупиться завдяки новим кар'єрним можливостям у галузі веб-розробки.

➡️ Записатися на онлайн курс Веб-Розробки Front-end (HTML/CSS +JS) ⬅️

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.