Підготовка до школи



  • 1 600 грн на місяць (залежно від курсу та форми занять )

Про курс

Підготовка до школи: читання, математика, англійська мова.

Читання, фонетика, письмо, рахунок в межах 10 без пальців, склад числа, логіка - основний короткий опис курсу. Після проходження підготовки, у першому класі дитина читає, вільно рахує, швидко сприймає навчальну програму, впевнено почувається, успішно та самостійно навчається. Для учнів молодшої  школи - курси з математики. Якщо дитина не оволоділа з самого початку такими навичками, як склад числа, таблиця множення, то у подальшому це значно уповільнює та ускладнює процес набуття математичних знань. Наші розроблені курси допоможуть дитині опанувати ці навички та успішно рухатися шкільною дорогою у наступних класах.
Підготовка до школи та супровід у молодших класах це також програма з ч
итання та швидкочитання для дітей 4--10 років. Підбирається після тестування, залежно від рівня знань, наявних помилок при читанні. Читання у 3-х рівнях: вчимо букви та фонетику, складаємо склади та починаємо читати, виправляємо помилки при читанні, прибираємо поскладове читання та прискорюємо темп.

Основним предметом з підготовки до школи є  англійська мова для дітей від 4-х років. Дитина вступає до школи вже із певною лексичною та граматичною базами знань, що значно полегшує розуміння мови, правил, виконання вправ та ін. 
Навчання проходить в невеликих групах та індивідуально. Деякі заняття проводяться й онлайн.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Чернівцях, ЗВО/ВНЗ в Чернівцях, коледжі в Чернівцях, репетиторів в Чернівцях, роботу в Чернівцях.