Стоп-моушн анімація, від 14 років



  • 7 200 грн за курс (з урахуванням усіх матеріалів)

Про курс

Навчись створювати анімовані ролики на курсі стоп-моушн анімації від Відкритої академії.

На лекційних заняттях ти ознайомишся з історією, стилями та техніками стоп-моушн анімації та дізнаєшся як з анімацією працюють в рекламі, кіно, відеоіграх, мультфільмах та інших медіапроєктах. Практична частина курсу - це робота над власним анімаційним стоп-моушн роликом на 30 секунд. Робота відбуватиметься у команді із трьох людей. Разом із командою ви опрацюєте всі етапи створення стоп-моушн анімації: розробка ідеї, робота із сценарієм та сторібордом, створення реквізиту, налаштування світла, зйомки, монтаж та озвучка. 

Випускники курсу отримують сертифікати від Львівської національної академії мистецтв, а завершальним етапом стане презентація роликів, зроблених в рамках цієї навчальної програми.

Про викладача
Роман Дзвонковський — викладач кафедри графічного дизайну ЛНАМ. Аніматор, режисер анімації та виробник декорацій в мініатюрі із багаторічним досвідом творчої та комерційної роботи. 

За його спиною робота відео дизайнером на телеканалі ZIK та участь у створенні фільмів Національної кінематеки України. Роман навчався в Любліні (Польща) за напрямком Animacja Komputerowa i Etiuda Filmowa UMCS. Також був тренером-аніматором у проекті “Місто в моїх руках”, в рамках якого діти із різних куточків України розробляли власні урбаністичні проекти, які потім анімували.

8 років тому Роман заснував власну студію-майстерню  «Dzvonk motion»

Графік занять:10 квітня - 24 травняср., пт.: 17:00 - 20:00 

Вартість: 7200 + 7$ (професійне програмне забезпечення)

Реєстрація та деталі за посиланням - https://open.lnam.edu.ua/stop-motion/

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси у Львові, ЗВО/ВНЗ у Львові, коледжі у Львові, репетиторів у Львові, роботу у Львові.