UpPro School

Швидкий старт приватної практики, з чого почати психологу, коучу чи консультанту?



  • 6 000 грн за курс

Про курс

Перший спеціалований курс в Україні для тих хто хоче розпочати приватну практику.

Швидкий старт приватної практики:

Як незалежно від вашого професійного рівня у психології та коучингу, за 3 місяці отримати практичний досвід та ефективно розпочати власну практику, збільшити кількість клієнтів та почати набагато більше заробляти!

  • Можна вчитися «з нуля», без освіти психолога, коуча чи терапевта
  • Мова викладання: українська
  • Курс розроблений для психологів, психотерапевтів та коучів, а також для фахівців усіх хелперських професій, які бажають або планують розпочати власну приватну практику або шукають знання про те, як збільшити клієнтський потік та підвищити вартість своїх послуг з метою заробітку в перспективі, на зразок доходів IT фахівців.
  • Навчання організовано таким чином, що весь лекційний матеріал доступний у запису. Це дає можливість студентам суміщати навчання з основною роботою або консультаціями, забезпечуючи гнучкість у виборі часу для вивчення матеріалу і здійснення практичних завдань.

🔗 ➡️ Детальніше за посиланням

Чому ви навчитеся на курсі:

  1. Опануєте основи приватної практики. Ви зрозумієте етичні стандарти та важливість професійного підходу у консультуванні.
  2. Розуміння характерології особистості: Навчитеся ідентифікувати ключові риси характеру, що допоможе вам краще зрозуміти себе та вашого клієнта.
  3. Практичний досвід у формуванні професійного портрета. Розробите власний список запитів та створите професійний портрет.
  4. Вивчення відносин консультанта та клієнта. Здобудете знання про підготовку до роботи з клієнтами, включаючи аспекти переносу та контрпереносу.
  5. Освоєння типології особи. Дізнаєтеся про різні типи дисфункціональності у ролі психолога або коуча.
  6. Навички постановки життєвих цілей. Навчитесь формувати стратегії для досягнення великих життєвих мет.
  7. Знання п'ятиступінчастої моделі консультування. Оволодієте структурою ефективної сесії консультування.
  8. Розвиток коучінгових навичок. Зосередитеся на використанні особистості та просувних питань у коучінгу.
  9. Майстерність у психологічному консультуванні. Вивчите різні методи та техніки, які можна застосовувати у різних ситуаціях.
  10. Робота з власним брендом та маркетингом. Навчитесь формувати власне позиціонування та використовувати соціальні мережі для просування.
  11. Розвиток фінансових та управлінських навичок. Здобудете знання про легалізацію практики, фінансове управління та збільшення доходів.

🔗 ➡️ Детальніше за посиланням

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.