UpPro School

Діагностика та робота з сексуальними дисфункціями



  • 5 000 грн за курс

Про курс

Спеціалізований курс розроблений на базі МКБ-11 та DSM-V у 2023 р.

Діагностика та робота з сексуальними дисфункціями

  • Додаткова поглиблена тематична програма до базового курсу «Сексологія 2.0».
  • Рекомендована програма для фахівців допомагаючих професій, що консультують клієнтів у галузі Сексології.
  • Рекомендована програма для працівників медичної сфери у галузі гінекології, андрології, сексопатології, урології, ендокринології.

Ціль курсу:

  1. Навчити фахівців, які працюють у галузі сексології, розбиратися в етіології (природі та структурі) та видах сексуальних дисфункцій, проводити діагностику, розуміти основні принципи та етапи роботи, опанувати специфічні стратегії та техніки для надання науково обґрунтованої допомоги клієнтам, які стикаються з сексуальними проблемами.
  2. Курс також спрямований на формування компетентних фахівців, здатних надавати своєчасну та ефективну допомогу в галузі сексології, де поширеність сексуальних розладів висока, але оцінити масштаби проблеми складно через табуювання теми та соціальну стигматизацію.
  3. Психологи та лікарі-психотерапевти, що працюють індивідуально з пацієнтами або парами, часто стикаються із запитами, такими як зниження потягу та інтересу до сексу, складності із збудженням, незадовільний статевий акт, відсутність оргазму, нерозуміння та конфлікти у сексуальній взаємодії партнерів.
    Терапія сексуальних розладів потребує ретельного аналізу та усвідомленого застосування науково обґрунтованих психотерапевтичних інтервенцій, враховуючи їх комплексний характер та можливі психогенні, органічні чи змішані причини.

🔜 Повний опис програми за посиланням

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.