Курси

AplusB school




Про компанію

Англійська мова для дітей та дорослих.
Підготовка до школи.
Принципи роботи школи:

  • Головне правило школи у викладанні - практичність. Ми навчатимемо лише тому, що Ви зможете реально використовувати у житті.
  • Найцінніший ресурс нашої школи - викладачі. Всі вони виключно талановиті, енергійні та орієнтовані на успіх учнів, а ще вони точно знають, як мотивувати до навчання та заряджати позитивом. 
  • Навчання в школі "AplusB learning centre" реалізується через індивідуальний підхід (звучить банально), але ми це бачимо наступним чином: в залежності від рівня знань та можливостей, для кожного клієнта/учня прописується індивідуальний план навчання (рівень знань, визначення та постановка мети, аналіз сильних та слабких сторін, рекомендації стосовно того, над чим потрібно посилено працювати: вимова, лексика, граматичні конструкції, які підручники/ресурси використовувати, тривалість навчання і т.д). Саме орієнтуючись на цей план викладач та учень крок за кроком досягатимуть поставленої мети. 
  • Заняття проводяться в групах до 6 чоловік, в межах одного заняття різні учні/студенти виконуватимуть різні завдання з однієї теми, якщо для одного виклад ведеться коротко та про головне, то іншим пояснюють все більш детально та даються завдання вищої складності). Таким чином займаючись у групі, Ви отримуєте індивідуальний підхід із можливістю розвивати навички спілкування.
  • Оцінювання результатів навчання також індивідуальне, тобто підсумок отриманих знань буде зроблено в розрізі Вашого особистого прогресу (а не у порівнянні з рештою учнів групи).
  • По закінченню курсу кожному учню/студенту ми надаємо персоналізовані рекомендації щодо подальшого удосконалення знань.

Категорії курсів


Курси

1
  • 2 352 грн на місяць (Ми маємо хорошу систему знижок)
  • Мовні - Англійська мова
  • Студенти, дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Поки навчаюсь на початковому рівні, мені все подобається, вчителі добре викладають, уроки цікаві і цікаві вправи

,

Мені подобається, що школа надала мені сертифікат про завершення навчання, тепер цей сертифікат використовую на роботі

,

Зараз навчаюся у цій школі у групі рівня Inermediate Plus. Мені підходить і вартість, і графік, і викладачі. Школу рекомендую!

,

У цій школі відвідував розмовні клуби. Мені дуже сподобалось

,

Навчалася у цій школі, вчителі просто прекрасно пояснюють граматику, тепер я набагато краще її розумію :)


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.