Курси

Okten school, курси програмування




Про компанію

Okten school (в минулому Okten Web University) — школа програмування на базі  ІТ компанії, де розробники, які мають вже понад 100 проєктів за плечима передають свій досвід майбутнім випускникам. Ставайте одним з них.

Ми заснували «Okten School» для професійної підготовки спеціалістів з різних напрямків: Java, JavaScript, Python, Fullstack, Front End, QA/QC тощо.

Проводимо навчання:

  • Fullstack
  •  Frontend
  • Javascript complex
  • Java
  • Python
  • React
  • Тестування QA complex
  • Incubator
  • Безкоштовний курс HTML
  • Безкоштовний курс JavaScript.

Навчаймося  разом з Okten School!

Досягай поставлених цілей!


Курси

1
  • безкоштовно
  • Інформаційні технології, IT - Front end, верстка, Програмування, розробка
  • Середня школа, студенти, дорослі

Відгуки

47
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Не скажу, що просто та легко я закінчила курс з JAVA. Але знаєте, що потім мене вразило найбільше? Те, що після закінчення курсів мені запропонували допомогу з працевлаштуванням, і я без не без зусиль, але таки отримала роботу! Круту роботу, про яку рік назад навіть боялася мріяти - це просто супер! Тепер я працюю в одній з найкращих ІТ-компаній, і все це завдяки Октену. Якщо хочеш почати робити кар'єру в програмуванні, то це та школа де тобі точно допоможуть стартанути, й доведуть, що якщо не сидіти на .... рівно можна круто змінити своє життя. Ще раз ДЯКУЮ!

,

Без зайвого, пару слів про школу, мені сподобалось і атмосфера, і об'єми матеріалу, і графіки занять та розподіл по навантаженню, практика, проект, підтримка менторів і т. п., але хочу вам сказати, що це все ще настільки індивідуально. Комусь мало практики, комусь навпаки — тільки подавай, хтось схоплює одразу, когось підтягають до групи за хвости, знов таки час який витрачається на домашку, комусь три години достатньо комусь вихідних мало. Якось так, але народ не ігнорять, без підтримки не залишають все решта це вже залежить від вас самих та напрямку який ви оберете. Всім добра та успіхів!

,

Школа яка розпочинаеться з літер «ОКten» просто не має права бути не «ОК», це звичайно жарт, але як кажуть що в кожному жарті є доля правди. ))) Але дійсно, я думаю хто відвідував її, або навчався, бо в наших реаліях це тепер не одне і те саме, мене зараз чудово зрозуміють, там практично з перших днів знайомства встановлюється якась така особлива атмосфера (практично — родинна), в подальшому в вашому спілкуванні зникає скутість, нерішучість і ви наче друзі обговорюєте завдання, проекти і повірте в такій атмосфері ваш мозок знімає всі блоки та вбирає знання наче «Спанч Боб». Ще можу запевнити вас, якщо в односторонньому порядку не припините спілкування з школою, вас не забудуть і завжди прийдуть на допомогу якщо ви її будете потребувати це 100%. Всім добра.

,

Вивчення курсів програмування з Октен, стало захоплюючим та неочікуваним відкриттям у надрах мого мозку прихованих можливостей, і це тому, що це все не так просто як воно виглядає в усіх рекламних заманухах. Хоча знаходити роботу в нашій сфері ( так вже можу писати в «нашій») особливо останнім часом стало важче, але можливо це стане додатковим мотиватором, щоб виважено та серйозно віднестись до навчання, а головне слухати менторів, що ось на це приділіть більше уваги, а ось це зробіть вже, не відкладаючи на потім, домашку зробіть сьогодні, завтра повторіть та перевірте, це не просто слова, це дійсно допомога закріпити все це у ваших головах. І ще хочу вам сказати, що ні після закінчення курсів, ні після працевлаштування, навчання не закінчується... Повністю задоволений, що старт своєї кар'єри розпочав саме з Oktenschool.

,

Привіт, якщо б можна було то намалював би 6 зірочок! Найкращі рекомендації щодо навчання в цій школі. Проходив курси QA. Все сподобалось із самого початку: - планування та організація навчання в Октені просто high-level. - заняття проводяться 6 днів на тиждень протягом півроку (враховуйте що, то не фількіна грамота це — серйозне навчання) - ваші питання ніколи не залишаться без відповіді чи без пояснень (нехай не миттєво, але пояснення та розбір ти отримаєш 100%) - величезний плюс це вивчення англійської мови (правда це мінус вашого часу). - не дуже велика кількість в групі (в нас було майже 40, але менторів вистарчало для плідної співпраці та допомоги) - досить потужна частка навчання це практика та домашка (правда напризволяще вас не кинуть) Не ведіться на пропозиції стосовно навчання по пару годин два дні на тиждень, за два три місяці вивчити вас на IT спеціаліста, зрозумійте, що це просто не реально, біжіть від таких пропозицій, та компаній.


Дивіться також усі курси у Львові, ЗВО/ВНЗ у Львові, коледжі у Львові, репетиторів у Львові, тренінги у Львові, роботу у Львові.