Курси

JustSchool




Про компанію

Компанія JustSchool — це онлайн школа номер 1 в Україні.
JustSchool — це більше 12 000 учнів з усіх куточків світу, більше 600 співробітників, більше 1200 викладачів.

Ми навчаємо дітей і дорослих за індивідуальною програмою. Наш освітній продукт — унікальний на ринку України, спеціально розроблений нашими методистами для учнів, з урахуванням їх побажань та інтересів.
Наші продукти — це англійська, польська, українська, математика, програмування, історія України, а також платформа з безкоштовними домашніми завданнями для учнів загальноосвітніх шкіл — JustClass.
Ми успішно співпрацюємо з благодійним фондом «Діти Героїв». За цей час ми провели понад 30 000 уроків з математики, української та англійської мов, та уроків з програмування для дітей, які втратили батьків під час війни.
Головна цінність компанії — результати наших учнів!

Категорії курсів


Курси

1
  • 1 880 грн
  • Мовні - Англійська мова
  • Дошкільники, молодша школа, середня школа, студенти

Відгуки

91
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Вчусь на курсі програмування, все супер і чудово. Обожнюю заняття, та і сам викладач просто супер (Дмитро), коли є питання то завжди можна спитати в боті телеграмму, та і просто провести час за любимим заняттям.

,

Дуже задоволена,школою Just school.Хороший підхід до клієнтів.У мене надзвичайно-чудовий викладач Кирило, дуже ним задоволена.Індивідуальний підхід(так як у мене нульовий рівень англійської мови).Перші дні занять були для мене важкі та не зрозумілі,але проходять заняття і крок за кроком я все більше розумію.У мене гнучкий графік роботи і було важко знайти викладачів.Але це чудо школа і такі питання вирішує.Тому рекомендую Just school для всіх хто бажає вивчити англійську мову.Результат гарантовано Just school дякую вам ,ви чудові.Успіху вам.

,

Дуже зручна і гнучка платформа. Легко можна знайти необхідний матеріал з відділу граматики, які поділені на певні рівні і розділи. Є вправи сприймання на слух. До кожного уроку є словник і граматична частина. Урок з вчителем проходить досить комфортно. Вчитель пояснює матеріал і супроводжує у вправах для його засвоєння. Гнучкий графік уроків. Платформа цілодобова. Уроки не згорають - не обмежені в часі! І ще мене приваблюють розмовні клуби, які поділені на ваш рівень мови і до яких можна приєднатись згідно графіку! Дякую за вашу працю!

,

Моєму сину 9 років, він із задоволенням відвідує уроки англійської мови з Just school. Дякуємо за гарний підхід до дітей та доступне викладання матеріалу

,

Моєму сину 9 років і він із задоволенням відвідує уроки англійської мови із Just school. Дуже гарний підхід до дитини і доступно викладається інформація!


Залишити відгук

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.